Dinsdag 24.04.18 | 15.51 uur

Hasselter Kampioenschappen Touwtrekken

Touwtrekken is een teamkrachtsport!

Hasselter Kampioenschappen Touwtrekken

Hasselter Kampioenschappen Touwtrekken© Bert Seinen

Zaterdag 15 september aanstaande staat Hasselt voor het derde achtereenvolgend jaar in het teken van de Hasselter kampioenschappen Touwtrekken. Een unieke gelegenheid om een team samen te stellen en mee te doen aan dit sportieve evenement. In deze vakantieperiode heeft u volop de gelegenheid te trainen zodat u volleerd ten tonele komt.

Het spektakel wordt georganiseerd door de evenementencommissie van Hasselts Fanfare, achter het verenigingsgebouw aan de Van Haersoltelaan te Hasselt en begint om 17.00 uur.

Vorig jaar bonden maar liefst twaalf teams de strijd aan, waarna - na een spannende finale - de familie Beute voor de tweede keer met de eer ging “strijken” Dit jaar krijgt deze familie dus wederom de gelegenheid de felbegeerde kampioenstitel te verdedigen c.q. in de “wacht te slepen”.

Per ronde worden er twee teams van vijf personen, opgesteld aan weerzijden van een lang touw, die hun kracht als één man overbrengen om hun tegenstander over een afstand van vier meter weg te trekken.

Meedoen?
Teams kunnen worden geformeerd uit een familie, uit de buurt, een (beurt)vereniging, een vriendenkring enz., zowel dames als heren.

Opgave
Kunt u een team samenstellen dat bestaat uit vijf personen “aan het touw” en een coach? Geef u dan op bij Erik Schuring, telefoon (038) 477 08 25 of via e-mail: erik-betty@home.nl

Het inschrijfgeld bedraagt evenals voorgaande jaren slechts 10 euro per team, hetgeen rechtstreeks in de prijzenpot gestort wordt. Het belooft uiteraard óók dit jaar weer een gezellig en sportief evenement te worden! De organisatie hoopt op zoveel mogelijk deelname!

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 17.07.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
13° | 5°
Meer weer...
Morgen:
16° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.85418 s