Dinsdag 24.04.18 | 15.51 uur

Technisch Teken- en Adviesbureau BORST

Plotter aanwinst voor nieuw tekenbureau

Plotter aanwinst voor nieuw tekenbureau

Plotter aanwinst voor nieuw tekenbureau© Z-RTV Fotografie

Heeft u ook wel eens tekencapaciteit tekort? Of moeten er op korte termijn tekeningen geproduceerd worden waar u eigenlijk geen tijd voor heeft? Of helemaal geen tekenaars in dienst? Technisch Teken- en Adviesbureau BORST in Hasselt biedt sinds kort een complete oplossing voor al tekencapaciteit.

"Wij bieden tekenwerk aan in overleg, en indien mogelijk kunnen wij op korte termijn werk leveren”, zegt ing. Jorian Borst. De jonge ondernemer (23) is o.a. gespecialiseerd in tekenwerk voor de Grond- Water- en Wegenbouwsector.

“Maar ook zijn wij in de utiliteitsbouw actief. Waarbij voornamelijk het uitwerken van de onderbouw voor utiliteitsbouwwerkzaamheden een specialisme van ons bedrijf is geworden, zegt de ondernemer vanuit zijn werkruimte.

Het tekenbureau beschikt sinds kort over een HP1055CM plotter. Deze heeft de capaciteit om tot een formaat van A0 in kleur te plotten. Borst: “Wij zijn dan ook bijzonder trots op deze machine en zijn capaciteiten. De plotter kan zo goed als elke extensie aan”.

Particulieren kunnen ook bij het bureau terecht voor het vervaardigen van vergunningstekening en vergunningsaanvragen van bijvoorbeeld bouw of verbouwingen, stallenbouw en meer. En voor een spoedopdracht, bent u bij ons aan het juiste adres!

Technisch Teken- en Adviesbureau BORST is gevestigd aan De Meent 44 te Hasselt.

Voor meer info: www.tekenbureauborst.nl

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 18.07.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
13° | 5°
Meer weer...
Morgen:
16° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.8526 s