Dinsdag 20.02.18 | 20.34 uur

Nieuwe bioscoopfilm van Theo Maassen

Hasselter brandweer schiet opnieuw castingbureau te hulp bij bioscoopfilm

Castingbureau 4 Tops heeft voor de nieuwe bioscoopfilm van cabaretier Theo Maassen opnieuw de hulp ingeroepen van de Hasselter brandweer. Na eerder in een reclamespotje van "Werken bij het rijk" en de soapserie "Goede Tijden Slechte Tijden" te hebben gespeeld, zijn de Hasselter spuitgasten vanaf januari 2008 op het witte doek te bewonderen.

De bioscoopfilm "Niets te verliezen" is een thriller van regisseur Pieter Kuijpers. Cabaretier Theo Maassen speelt in de film de hoofdrol.

Theo Maassen is vooral bekend als cabaretier, maar heeft eerder acteerervaring opgedaan in de speelfilms Minous, Amnesia en Dunya en Desie in Marokko. ‘Niets te verliezen’ is zijn eerste hoofdrol. Hij vind het geweldig om aan deze film mee te werken.

Kuijpers meest bekende mafiafilm, die geïnspireerd is op het waargebeurde verhaal van de Bende van Venlo is dan ook één van Theo's favoriete films aller tijden. Hij heeft dan ook veel zin om met de regisseur te werken. Maassen hoopt dat 'Niets te verliezen' eenzelfde intensiteit zal hebben, zegt de cabaretier. De film wordt geproduceerd door Pupkin film in co-productie met BNN.

In 'Niets te verliezen' weet Johan (Theo Maassen) uit de TBS-kliniek te ontsnappen waar hij vastzit voor de moord op zijn vader en zusje. In zijn wanhopige poging om zijn onschuld te bewijzen ontvoert hij een jong meisje en neemt haar mee naar België om zijn moeder op te sporen. Na een confrontatie met zijn moeder komt langzaamaan zijn ware aard boven drijven.

De scène waarin de Hasselters meespelen is bijna het einde van de film. Johan is gevlucht in een gestolen politieauto, maar wordt in een tunnel klemgereden. In de tunnel staan diverse hulpverleningsdiensten de TBS-er op te wachten. Een laatste vluchtpoging eindigt vlak voor het brandweervoertuig. Hoe deze vluchtpoging afloopt...

De opnames vonden plaats in de nacht van woensdag op donderdag en donderdag op vrijdag. Hiervoor werd een rijbaan van de Beneluxtunnel bij Rotterdam in zijn geheel afgezet. De opnames startten om 21.00 uur en waren tegen 04.30 uur afgerond.
Met een ervaring rijker en een andere kijk op het maken van een echte bioscoopfilm keerden de Hasselter spuitgasten weer huiswaarts. Vanaf januari 2008 is de film in de Nederlandse bioscopen te zien.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 21.09.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.63512 s