Dinsdag 20.02.18 | 20.34 uur

Christelijk fanfarekorps ‘Irene’

Taptoe Hasselt wordt topevenement

Christelijk fanfarekorps ‘Irene’

Christelijk fanfarekorps ‘Irene’© DJH

Wie jarig is, trakteert en daarom organiseert het jubilerende christelijk fanfarekorps 'Irene'' uit Hasselt op zaterdag 29 september 2007 op Taptoe Hasselt, een muziekshow van allure. Voor dit spectaculaire muziekfeest heeft de 50-jarige jubilaris een viertal gerenommeerde topkorpsen gecontracteerd.

Zo treden Oranje IJsselmuiden, Juliana Amersfoort, Kunst en Genoegen Leiden en de Floraband Rijnsburg over het voetlicht op de grasmat van ’t Hoenbroeck in Hasselt.

Kwaliteit
Met dit kwartet korpsen garandeert ‘Irene’ een fantastische show van licht, kleur en klank, waarin het publiek kennis maakt met de dynamische performance van deze internationaal bekende show- en muziekkorpsen. Voor de vier deelnemende korpsen geldt dat ze een drukbezette taptoeagenda kennen. Zo treden ze zowel in Nederland als in het buitenland op. Bovendien zijn de korpsen uiterst succesvol tijdens hun deelname aan het vierjaarlijkse Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Hoewel ‘Irene’ niet kan bogen op een uitputtende taptoetraditie, waagt de vereniging zich niettemin aan een choreografische variant op het marcheren. Zo opent ‘Irene’ Taptoe Hasselt met een show van de hand van Ben Admiraal en tambour-maître René Ritsema. Tijdens de finale van het muziekfestijn presenteert het vijftal korpsen zich in een gezamenlijke slotact.

Commissie
Taptoe Hasselt is een idee van de speciaal voor deze gelegenheid in het leven geroepen Jubileumcommissie. Zo is dit gezelschap niet alleen verantwoordelijk voor de organisatie van Taptoe Hasselt, maar realiseerde in het afgelopen periode een Muzikale Sponsorloop van 25 kilometer door de gemeente Zwartewaterland, een Reünie voor oud-leden en Voices and Harmony, een opzienbarend concert met de Euphonionsingers uit Wilsum. Taptoe Hasselt vormt het sluitstuk van deze actieve commissie.

Welkom
Wat betreft Taptoe Hasselt hoopt ‘Irene’ ook u te ontmoeten. De toegangsprijzen zijn € 8,- voor een tribune- en € 5,- voor een staanplaats. Het muziekspektakel begint om 19.30 uur. Meer informatie over Taptoe Hasselt staat op de website van ‘Irene’. Ook daar bent u van harte welkom.

Voor meer info: www.irenehasselt.nl

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 24.09.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.60909 s