Zondag 25.02.18 | 02.23 uur

Korps op zoek naar witte Peugeot 405 Break

Politie zoekt doorrijder na dodelijk ongeval

Dodelijk ongeval Werkerlaan Hasselt

Dodelijk ongeval Werkerlaan Hasselt© Henry Wallinga

De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte Peugeot 405 Break en de bestuurder van een blauwe bestelbus (vermoedelijk Mercedes), dit heeft IJsselland zondag bekend gemaakt. Beelden uit beveiligingscamera's (industrie) tonen aan dat de caravan getrokken werd door een Peugeot 405 Break. Bij het ongeval op de Werkerlaan zaterdagmiddag 20 oktober kwam een 21-jarige motorrijder uit Wanneperveen om het leven kwam.

De bestuurder van deze auto met caravan is vrijwel zeker betrokken bij het ongeval, aldus Janny Nijsingh, afdeling Communicatie & Voorlichting politie IJsselland.

De bestuurder is op de Werkerlaan te Hasselt linksaf geslagen en via het bedrijventerrein richting Zwolsedijk gereden. Bij het afslaan heeft hij naar alle waarschijnlijkheid de motorrijder geraakt en is doorgereden.

Getuigen
Het bedrijventerrein in Hasselt is eveneens beveiligd met camera’s. Beelden geven aan dat de bestuurder met veel snelheid over het bedrijventerrein richting Zwolsedijk is gereden. Ook is bekend dat deze bestuurder op de Zwolsedijk een band van zijn auto heeft verwisseld. De caravan was toen al verdwenen. De auto moet vrij veel lawaai hebben geproduceerd.

De politie doet een beroep op mensen die dit hebben opgemerkt. Zij worden verzocht zich te melden bij het politieteam Horst en Waterland via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via telefoon 0800-7000.

De politie is verder op zoek naar een bestuurder van een blauwe bestelbus, vermoedelijk een Mercedes, die zaterdagmiddag even na twaalf uur op de Werkerlaan reed. Deze bestuurder kwam uit de richting van Zwolle en is bij het kruispunt waar het ongeval plaatsvond rechtsaf geslagen, de Hanzeweg op en ging vervolgens linksaf richting Hasselt/Genemuiden. Deze bestuurder moet volgens de beelden getuige zijn geweest van het ongeval.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 22.10.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
1° | -4°
Meer weer...
Morgen:
-1° | -6°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - AFC Ajax 3-1

advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62538 s