Maandag 19.02.18 | 18.05 uur

Hasselt: Voertuig total loss, inzittenden ongedeerd

Inzittenden ongedeerd na bizar ongeval

Ongeval Verkavelingsweg Hasselt

Ongeval Verkavelingsweg Hasselt© Harm Meter

Twee inzittenden van een rode Hyundai Coupť zijn wonderwel ongedeerd gebleven na een bizar ongeval op de Verkavelingsweg te Hasselt. De brandweerkorpsen van Hasselt en Zwolle werden in nacht van vrijdag op zaterdag 17 november met spoed opgeroepen. Er was volgens de melding, een voertuig te water geraakt. Ook ambulance en politie spoedden zich naar de plaats van ongeval.

Daar aangekomen bleek er een auto, ondersteboven, boven een vrijwel droge sloot te hangen. De twee inzittenden waren inmiddels al, praktisch zonder kleerscheuren, uit het zwaar gehavende autowrak geklommen.

Uit sporen viel op te maken dat de sportwagen een flink deel van de berm had omgeploegd en dwars door een bushokje was gereden. Van het houten wachthokje was dan ook weinig meer over. Uiteindelijk belandde de wagen op zijn dak boven een sloot.

Voor de brandweerlieden was er dan ook niet veel te doen, behalve het bij elkaar zoeken van de onderdelen van het bushokje, die werkelijk over tientallen meters verspreid lagen. Berger Hooikammer uit Staphorst heeft het wrak uiteindelijk op de autoambulance geladen en afgevoerd. Bij de ademanalyse, later op het bureau blies de 19 jarige bestuurder uit Kerkrade, 700 ug/l. Hij kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 17.11.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
5° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.61777 s