Zondag 18.02.18 | 01.03 uur

Voertuigen botsen op elkaar

Aanrijding Oppen Swolle, N331

Aanrijding Oppen Swolle N331

Aanrijding Oppen Swolle N331© Henry Wallinga

Op de N331, de dijk tussen Zwartsluis en Vollenhove, heeft zich dinsdagmorgen rond 06.00 uur een aanrijding voorgedaan. Ter hoogte van de afslag naar de pont van Genemuiden kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing.

Het ongeval gebeurde doordat een 21-jarige bestuurster uit Steenwijk, komende vanaf de pont, linksaf de dijk op wilde draaien. Tijdens deze manoeuvre zag zij een Volkswagen Passat, bestuurd door een 25-jarige Sluziger, komende uit de richting van Vollenhove, compleet over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg.

Hierbij belandde de Volkswagen, na door een heg te zijn gereden, ondersteboven beneden op de oprit van een woonhuis. De brandweerkorpsen van Zwartsluis en Vollenhove werden wel gealarmeerd, maar hoefden niet ter plaatse te komen. Beide bestuurders konden de zwaar gehavende voertuigen op eigen kracht verlaten. Zij werden door ambulancepersoneel onderzocht.

De bestuurster van de Ford moest voor uitgebreid onderzoek mee naar het ziekenhuis in Meppel. De bestuurder van de Volkswagen had slechts enkele schrammetjes en mocht worden opgehaald. De drukke ochtendspits ondervond veel last van het ongeval, maar werd door de politie in goede banen geleid, zodat de hinder voor een ieder zo gering mogelijk was. Tegen 08.00 uur had berger Hooikammer de voertuigen geborgen en was de weg weer volledig begaanbaar.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 05.12.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
5° | -2°


LIVE SPORT
SV Urk - Sc Genemuiden 3-0
SV Nieuwleusen - DESZ 0-3
Olympia'28 - Zwolsche Boys 2-3
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.59706 s