Zondag 21.01.18 | 19.00 uur

Drukbezochte avond

Intieme kerstproeverij in Zwartsluis

Intieme kerstproeverij in Zwartsluis

Intieme kerstproeverij in Zwartsluis© Gerrit Pierik

Nederlanders trekken deze dagen massaal naar de grote kerstmarkten in steden als Düsseldorf, Keulen en Maastricht. Toch is het net zo genieten in je eigen dorp waar een intieme sfeer wordt gecreëerd. Banketbakkerij Jan Ekkelenkamp & Zoon, Bloemenhuis Millefleurs en Kapsalon Janine hielden dinsdagavond 11 december in Zwartsluis een kerstproeverij.

De kerstproeverij mondde uit in een sfeervolle kerstmarkt waar ruimte was voor intimiteit.

Vorig jaar was er ook al het idee voor een kerstproeverij, dit jaar hadden de organisatoren nog wat meer aandacht besteedt aan de opzet. Dankzij de inzet van diverse vrijwilligers waren er onder andere kerstbomen, vuurkorven, statafels en zelfs een heuse kerstman. Bezoekers aan de proeverij konden genieten van hartige hapjes en zoete lekkernijen, maar ook was er gedacht aan chocolademelk, wijn/bier en fris.

Bloemenhuis Millefleurs liet zien dat hoewel rondom Kerst vaak gedacht wordt aan de traditionele kleuren groen en rood, er veel meer mogelijk is met kleur. Daarom veel aandacht voor kleuren als blauw, maar ook zwart en wit. Kapsalon Janine verraste de bezoekers met handgemaakte sieraden, pareltjes en diamanten op de nagels en hairextensions. De kunstgalerieën participeerden door de etalages te verlichten met sfeervolle kaarsjesverlichting en ook Firma EetIdee De Lange hield open huis.

De kerstproeverij werd druk bezocht en het totaalbeeld was een gezellige en sfeervolle avond, waarbij veel ideeën konden worden opgedaan voor de kersttijd, maar er ook ruimte was voor ongedwongen rondneuzen en een ander ontmoeten.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 12.12.07 | 00.00 UUR
Vandaag:
4° | 3°
Meer weer...
Morgen:
5° | 3°


LIVE SPORT
HZVV - Sc Genemuiden 0-0
DESZ - VVI 1-2
Fc Meppel - Olympia'28 0-2
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.50357 s