Maandag 19.03.18 | 18.54 uur

Tientallen regionale ondernemers steunen goed doel

Stichting Woord en Daad ontvangt Genemuider cheque van 50.000 euro

Wim Hasselman neemt cheque in ontvangst

Wim Hasselman neemt cheque in ontvangst© Z-RTV Fotografie / RDV

Al 56 bedrijven hebben zich anno 2008 aangesloten bij de RegioOndernemers Genemuiden en omstreken. Dinsdag 12 februari werd een avond belegd in het hoofdkantoor van Breman Installatie Groep in Genemuiden. Daar spraken drs. ing. Paul Baan en Wim Hasselman van de Stichting Woord en Daad.

Een enthousiaste groep ondernemers uit Genemuiden en omstreken hebben zich in 2006 verenigd in RegioOndernemers. In mei van dat jaar is men gestart met het financieren van een nieuwe school in een sloppenwijk in Bogotá, Colombia.

Wim Hasselman, manager fondsenwerving bedrijven van de Stichting Woord en Daad, liet tijdens de avond in Genemuiden (potentiële) ondernemers zien dat hun gelden goed besteed zijn en worden. "Het streefbedrag voor dit jaar is toch om € 80.000,- binnen te gaan halen", aldus Hasselman.

"De mensen in Bogota, 17 miljoen inwoners, moeten soms leven van enkele dollars per dag. Onontbeerlijk! Daar is minimaal zes dollar per persoon per dag voor nodig." De cheque van 50.000 euro door veelal ondernemers uit Genemuiden deed Hasselman dan ook goed.
RegioOndernemers wordt geheel door vrijwilligers ondersteund en werkt vanuit christelijk perspectief om de armoede te bestrijden met projecten in de Derde Wereld. Het is een initiatief van Stichting Woord en Daad, gecertificeerd met het CBF-keur voor Goede Doelen ISO 9001.

Voor meer informatie en/of uw bijdrage kunt u contact opnemen met Secretariaat RegioOndernemers Genemuiden, dhr. B.C. Koster, Roebol 48 in Genemuiden. Tel.: 038-3857299.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 13.02.08 | 00.00 UUR
Vandaag:
4° | -1°
Meer weer...
Morgen:
5° | 2°advertentie

10 JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.7197 s