Woensdag 25.04.18 | 05.35 uur

Gemeente verloot energieadviezen-op-maat op informatiemarkt

Acties tijdens '(T)huis in Zwartewaterland'

Tijdens de informatiemarkt ‘(T)huis in Zwartewaterland’ op 9 en 10 november a.s. verloot burgemeester Bilder drie energieadviezen-op-maat. Daarnaast krijgen de eerste 25 bezoekers op beide dagen een leuke attentie.

Verder is de stichting (H)eerlijk IJsseldelta aanwezig met producten uit de woonomgeving, en gaat een film gemaakt door Zwartewaterlandse ondernemers in première.

Tijdens de markt worden er drie gratis energieadviezen-op-maat verloot. Woningeigenaren met een woning van 1 jaar of ouder maken hierop kans door een bon in te leveren. Deze bonnen zijn verkrijgbaar op de informatiemarkt. Op zaterdag 10 november om 15.30 uur verricht burgemeester Bilder de trekking. Bij de winnaars stelt een erkende maatwerkadviseur vast welke isolatie, ventilatie, en verwarming de woning heeft en wat de bewoners kunnen doen om energie te besparen. Deze tips en maatregelen worden verwoord in een Energieadvies-op-maat..

De markt ‘(T)huis in Zwartewaterland’ wordt gehouden op vrijdag 9 november van 15:00-21:00 uur en op zaterdag 10 november van 10:00-16:00 uur in het gemeentehuis te Hasselt, Telvorenstraat 2.

De markt geeft informatie over subsidies voor energiebesparende maatregelen, het levensloopgeschikt maken van hun woning, duurzaam wonen of nieuwbouwprojecten.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 05.11.12 | 13.57 UUR


advertentie

Vandaag:
14° | 5°
Meer weer...
Morgen:
18° | 6°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
1.04908 s