Dinsdag 24.04.18 | 12.29 uur

ChristenUnie najaarsledenvergadering

Visie CU-fractie op buitengebied Mastenbroek

De ChristenUnie gaat dinsdag 13 november 2012 in de najaarsledenvergadering uitvoerig spreken over het buitengebied in Zwartewaterland. Het nieuwe bestemmingsplan, dat momenteel ontwikkeld wordt krijgt langzamerhand een afronding.

Mevrouw Heike van Blom zal namens de gemeente Zwartewaterland het nieuwe plan toelichten en wat de mogelijkheden zijn voor de landbouw, recreatie en natuur. De gemeenteraadsfractie zal haar visie vertellen over de inrichting van het buitengebied.

De ChristenUnie vindt het ondermeer belangrijk, dat landbouwbedrijven de ruimte krijgen voor een moderne bedrijfsvoering en verduurzaming van de bedrijfstak. De belangen van natuur en recreatie kunnen in de samenhang van het gebied elkaar versterken.

Wilt u wil mee discussiŽren over uw omgeving dan bent u welkom.

Zo kan er inbreng worden gegeven over het vitaal houden van ons platteland, duurzame energie, de markt en economische ontwikkelingen in de landbouw, intensieve veehouderij en het recreŽren van de burger in het buitengebied.

De vergadering wordt gehouden in de 'skybox' van de het agrarisch bedrijf Douma aan de Nieuwe Wetering 12 in Mastenbroek en begin om 20.00 uur. Er is vanwege het onderwerp door het bestuur bewust gekozen voor een locatie in het buitengebied. U kunt zich eventueel aanmelden: doumaenco@hotmail.com. Om 19.45 uur is er nog een korte rondleiding op het bedrijf.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 12.11.12 | 07.51 UUR


advertentie

Vandaag:
13° | 5°
Meer weer...
Morgen:
16° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.87009 s