Zaterdag 22.04.17 | 19.55 uur

Tevens brainstormsessie op dinsdag 27 november 2012

Netwerkavond ONZZ bij boerderij 'Polderzicht'

Het komende seizoen staat voor het Ondernemend Netwerk Zelfstandigen Zwartewaterland (ONZZ) in het teken van 'de kracht van het klein zijn'. Op dinsdag 27 november organiseert het ONZZ een intensieve netwerkavond voor ONZZ-leden en introducees.

Op het programma staan persoonlijke ontmoetingsrondes met als thema: wat kan ik voor jou betekenen en jij voor mij? Zelfstandig professionals adviseren elkaar en maken gebruik van elkaars kennis en kracht.

Daarnaast is er een brainstormsessie o.l.v. dagvoorzitter Paul ter Wal over vorm en inhoud van BeurZZ 2013, dť ondernemersbeurs voor Zwartewaterland.

ONZZ wil haar leden en hun introducees de gelegenheid geven samen te leren en elkaar te inspireren. Ook zelfstandig ondernemers die nog geen lid zijn, kunnen hun licht komen opsteken en een avond gratis meedraaien.

De avond vindt plaats in de vergaderaccommodatie biologische boerderij 'Polderzicht' Oude Wetering te Mastenbroek en start om 19.30 uur met ontvangst en eindigt met een informele netwerkborrel.

Aanmelding via 06 22763983 of e-mail: penningmeester@onzzwartewaterland.nl

ONZZ is bedoeld voor zelfstandig ondernemers zonder of met een beperkt aantal personeelsleden. Het doel van ONZZ is dat zelfstandigen elkaar leren kennen, hun kennis vergroten en gezamenlijk initiatieven ontwikkelen, zodat zij samen sterker staan

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 16.11.12 | 15.33 UUR
Vandaag:
13° | 3°
Meer weer...
Morgen:
10° | 5°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - AZSV 1-2
DESZ - SVN'69 8-0
Olympia'28 - Oene 1-2
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie

advertentie

advertentie
advertentie
advertentie