Maandag 19.03.18 | 18.54 uur

Gymnastes maken medaillekansen waar!

Acroteams in de prijzen op 'eigen' toernooi Hasselt

Acroteams in actie op 'eigen' toernooi in Hasselt

Acroteams in actie op 'eigen' toernooi in Hasselt© J. Ritsema

De tweede regionale voorwedstrijd acrogym heeft zaterdag 9 februari jl. plaatsgevonden in sporthal de Prinsenhof te Hasselt. Dit betekende een sporthal vol gymnastes waarbij voor het publiek een groot aantal acrobatische kunsten te bewonderen viel. S.V. Hasselt presenteerde zich met acht deelnemende acroteams.

Maar liefst drie van de Hasselter teams wisten een medaille te bemachtigen.

In de categorie E-senior trio’s behaalden Iris Sellies, Thirza Wijnia en Jennifer van der Sluis na een strak gedraaide oefening een zilveren medaille. Met net 0.1 punten minder belandde het trio Melissa Prins, Marieke Bouwhuis en Joyce van Dijk op de derde plaats. Zij kregen brons omgehangen.

In dezelfde categorie eindigden de trio’s Anouk Kattenberg, Marise Kolk, Eline van de Leur en Annemijn ten Kate, Dorien Beernink, Chantal Admiraal in de middenmoot.

Bij de junioren in het E-niveau lieten Marleen Joling, Shiva Hammer en Joanne Mijnheer zien dat ze constant kunnen gymmen. Ze veroverden net als op de vorige wedstrijd de tweede plaats.

Bij de duo’s E-senior grepen Amber Ritsema en Myla Worst net naast een medaille. Ze behaalde een vierde plaats.

In het D-niveau maakten de hasselter teams Willianne Buit, Rolinda Westhuis, Gwen Snijder en Danielle Palland, Irene Wijnia, Pleun Heemskerk enkele foutjes waardoor zij niet meer meededen voor de medailles.

Vijf teams van S.V. Hasselt hebben zich zeker geplaatst voor de regiofinale op 9 maart, de overige drie teams horen de komende week of ook zij nog kunnen meedraaien in de finale.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 11.02.13 | 10.09 UUR
Vandaag:
4° | -1°
Meer weer...
Morgen:
5° | 2°advertentie

10 JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.71145 s