Maandag 22.01.18 | 16.26 uur

Radiomarathon.nl 2013 opbrengst: 19.263 euro

Enorm bedrag voor Stichting ‘Maud voor leven’

Radiomarathon.nl 2013 opbrengst: 19.263 euro

Radiomarathon.nl 2013 opbrengst: 19.263 euro© B. Timmerman

UPDATE [11u43] De 65 uur durende radiomarathon in Horecacentrum Onder de Luifel heeft 19.263 euro opgebracht. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Maud voor Leven. Deze stichting zet zich in voor kinderen met neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker.

Om iets na middernacht kwam het verlossende getal: 19.263 euro. Na een daverend applaus konden de vele vrijwilligers opgelucht ademhalen. Na drie zware dagen hebben ze het opnieuw voor elkaar gekregen om een gigantisch bedrag op te halen voor het goede doel. Met een grote glimlach kon de voorlopige cheque overhandigd worden aan de Stichting Maud voor Leven.

Stichting Maud voor Leven steunt gezinnen waarvan een kind neuroblastoom/kinderkanker heeft. De stichting helpt ouders op weg, zodat zij hun aandacht aan het zieke kind en hun (jonge) gezin kunnen geven. Dit doen zij door het verlenen van praktische, mentale en financiële ondersteuning. Met donaties en ingezameld geld bied de stichting ouders een financiële ondersteuning in de kosten welke niet vergoed worden door de zorgverzekering. Daarnaast streeft Maud voor Leven naar een verhoging van de genezingskans van neuroblastoom kanker. Onderzoek kan alleen plaatsvinden met financiële steun. Een deel van de opbrengst van Maud voor Leven is daarom bestemd voor Stichting Villa Joep. Het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. Kijk voor meer informatie op www.maudvoorleven.nl

De Radiomarathon kreeg ook dit jaar weer veel steun uit de gemeente Zwartewaterland. Ze kregen onder andere hulp van Sportland, die met de spinningmarathon een bedrag van maar liefst 5800 euro ophaalden. Ook werden ze gesteund door Emiel van Steenselen en Erik Poetsma die in 10 uur ruim 1100 euro bij elkaar hebben gedart en door Bonne Rozema die 400 euro ophaalde met 12 uur biljarten. Ook Scouting De Veste droeg bij
met een bedrag van 200,00 euro, met de verkoop van Vredeslichtjes. Daarnaast tenniste Tennisclub Hasselt ruim 1500 euro bij elkaar en haalde de Maarten Luther school 684 euro op met de hartjesactie.

Stichting Radiomarathon organiseert sinds 2007 jaarlijks, in samenwerking met de lokale omroep Zwartewater FM, een radiomarathon voor het goede doel. De opbrengst van de radiomarathon komt geheel ten goede aan kinderen. De afgelopen zeven edities is negentigduizend euro opgehaald voor de stichtingen KIKA, Sam (2x), Mont Ventoux, Doe Een Wens, Maud voor Leven en het Ronald McDonald huis in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.stichtingradiomarathon.nl

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 23.12.13 | 07.59 UUR


advertentie

Het is mooi van de redactie om verenigingen en personen bij naam te noemen, echter loop je dan ook het risico om enkelen te vergeten. Ik weet dat er meer verenigingen waren die ook een flinke duit in de zak hebben gedaan. Maar ook ik heb niet alle gegevens hier nu zo bij de hand.
Daarom aan een IEDER die geholpen heeft met dit geweldige resultaat: HARTELIJK DANK!!!
Hammertime | Hasselt | MAANDAG, 23.12.13 | 15.39 UUR | Kwetsend of ongepast?
Complimenten voor alle vrijwilligers van de Radiomarahton.nl . En ook voor de verenigingen, ondernemers, horeca, organisaties en inwoners van Zwartewaterland. Prachtig die gezamenlijke betrokkenheid voor de Stichting Maud voor Leven!
Heleen Eenkhoorn | Hasselt | MAANDAG, 23.12.13 | 09.58 UUR | Kwetsend of ongepast?
Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
11° | 3°


POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.49693 s