Maandag 19.02.18 | 15.13 uur

Extra stimulans voor buurtversterkende initiatieven

Rabobank stelt maar liefst 130.000 euro beschikbaar!

De Rabobank CoŲperatie Weken

De Rabobank CoŲperatie Weken© Rabobank Vaart en Vechtstreek

Rabobank Vaart en Vechtstreek hecht veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom vloeit jaarlijks vanuit het Fonds CoŲperatief Dividend (FCD) een deel van de winst terug naar de samenleving. Dit jaar introduceert de bank: de Rabobank CoŲperatie Weken #VVS.

Tijdens deze weken verdelen Rabobank leden 100.000 euro onder initiatieven die buurten in de Vaart en Vechtstreek maatschappelijk of economisch versterken. Er is 30.000 euro extra stimulans voor versterking van winkelgebieden en herbestemming van vrijkomende agrarische gebouwen. Op donderdagavond 1 september 2016 vindt een informatieavond plaats waarvoor ruim 1500 vereniging- en stichtingbestuurders die klant zijn bij Rabobank Vaart en Vechtstreek zijn uitgenodigd.

Rabobank CoŲperatie Weken #VVS
Alle verenigingen en stichtingen die klant zijn bij Rabobank Vaart en Vechtstreek en een initiatief hebben om hun buurt maatschappelijk of economisch te versterken, kunnen meedoen. Een afvaardiging van de ledenraad van de bank checkt of de initiatieven passen binnen de voorwaarden. Vervolgens bepalen de circa 20.000 Rabobank leden de verdeling van de Ä 100.000. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiŽle bijdrage om het initiatief te realiseren. Tijdens een slotevenement op donderdagavond 17 november 2016 worden de financiŽle bijdragen bekendgemaakt. Een vakjury onthult dan ook welke initiatieven de extra stimulans van Ä 30.000 ontvangen voor versterking van winkelgebieden en herbestemming van vrijkomende agrarische gebouwen.

Meld uw buurtversterkende initiatief aan!
Heeft uw vereniging of stichting een initiatief om de buurt te versterken? Kom naar de informatieavond op donderdagavond 1 september 2016, vanaf 19.30 uur bij de vestiging van Rabobank in Hardenberg (Hof van Otten 1). Klanten van Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen zich nog inschrijven voor de informatieavond via www.rabobank.nl/vvs

Vanaf 1 september start ook de officiŽle inschrijving voor de Rabobank CoŲperatie Weken #VVS via dezelfde website. Vertel jullie verhaal en meld jullie buurtversterkende initiatief aan!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 16.08.16 | 10.05 UUR
Vandaag:
5° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.6013 s