Woensdag 21.02.18 | 19.17 uur

Oranjevereniging Hasselt past programma Euifeest 2016 aan

OfficiŽle huldiging Anna van der Breggen komt eraan!

Wielrenster Anna van der Breggen Ė goed voor een gouden en bronzen medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro Ė wordt donderdag 25 augustus 2016 officieel gehuldigd in de feesttent aan de Grintwal in Hasselt. Om 21.00 uur zijn alle wielerfans van harte welkom om deze topprestatie van Van der Breggen te bejubelen.

De huldiging vindt plaats tijdens 't Euifeest 2016 en dus heeft Oranjevereniging Hasselt het programma voor die avond enigszins aangepast. Zie ook www.euifeest.nl

De precieze invulling van de huldiging is op dit moment nog niet bekend. Wel staat vast dat de feesttent al vanaf 20.00 uur open is voor publiek. Na afloop van de officiŽle huldiging is er een afterparty waar alle aanwezigen de feeststemming van het Holland Heineken House ongetwijfeld evenaren. Om dit alles binnen het Euifeest 2016 mogelijk te maken, heeft Oranjevereniging Hasselt de Funtrader Verhuur Laserbattle en altijd gezellige Bingo naar voren gehaald.

Aangepast programma
De Funtrader Verhuur Laserbattle vindt die avond plaats van 18.30 tot 20.30 uur. De feesttent is dan omgebouwd tot een spectaculaire arena waar alle tieners van Hasselt een spannende laserbattle beleven. De Bingo in De Schakel is van 18.45 tot 20.45 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. Nadat de e-reader, het groot DA-pakket, de reeks gratis knipbeurten bij kapsalon Heuckeroth en andere spetterende prijzen zijn verdeeld, is er voldoende tijd om naar de huldiging van Anna van der Breggen te gaan.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 15.08.16 | 19.00 UUR
Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.76761 s