Maandag 19.02.18 | 18.05 uur

De Zwartewaterkrant trakteert op vrijkaarten!

Kasteelschip Vlotburg meert aan in Hanzestad Hasselt

Kasteelschip Vlotburg meert aan in Hanzestad Hasselt

Kasteelschip Vlotburg meert aan in Hanzestad Hasselt© DKN | RDV

Museum Kasteelschip Vlotburg heeft donderdag 22 september 2016 aangemeerd in de Hanzestad Hasselt. Ervaar het leven van ridders, jonkvrouwen en ambachtslieden in de Middeleeuwen op Museumschip Kasteel Vlotburg. Ridder Lenny en vrouwe Christel laten de bezoekers hun kasteel zien, samen met hun paarden Wodan en Hercules. De Vlotburg is voor jong en oud en heeft speciale school- en groepsarrangementen.

Kasteelschip Vlotburg ligt van donderdag 22 september t/m de eerste week van november 2016 aangemeerd nabij de Kaai in Hasselt. Parkeren op de Grintwal is gratis!

Openingstijden 11.00 - 18.00 uur.

Historie Museum Kasteelschip Vlotburg
Het schip is met de hand gebouwd door Len Vries, samen met zijn compagnon en ambachtelijk timmerman Jan Westerhuis. De bouw nam zo'n drie jaar in beslag. Sinds 2005 varen Ridder Len en vrouwe Christel met hun museum en paarden door Europa en verder. Het bijzondere schip heeft in de loop der jaren Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en BelgiŽ aangedaan. En nu sinds vandaag ligt Museum Kasteelschip Vlotburg aangemeerd in Hasselt.

Schoolklassen en grotere groepen kunnen een afspraak maken met Len of Christel (06 21 11 12 45) voor een rondleiding op Museum Kasteelschip Vlotburg:

De Zwartewaterkrant trakteert op vrijkaarten
De Zwartewaterkrant geeft op vrijdag 23 september 2016, tussen klokslag 11.00 - 12.00 uur, i.s.m. Museum Kasteelschip Vlotburg maar liefst zestien vrijkaarten weg. Wil je kans maken op max. vier entreekaartjes (per persoon) voor Museum Kasteelschip Vlotburg? Kom dan vrijdag (11.00 - 12.00 uur) naar De Zwartewaterkrant (Nieuwstraat 30 in Hasselt). Elke bezoeker ontvangt max. vier vrijkaarten. Vrijkaarten of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. Opgelet! Op=Op!

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 22.09.16 | 18.22 UUR
Vandaag:
5° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.6061 s