Dinsdag 20.02.18 | 20.34 uur

Sinterklaas koopt online: Rietmanshop.nl

Rietman Hasselt is klaar voor December Feestmaand

Rietman Hasselt is klaar voor de feestweken!

Rietman Hasselt is klaar voor de feestweken!© DKN | Jan-Maarten Kreulen

ADVERTORIAL Met een enthousiast team van zo'n tien medewerkers levert Rietman Hasselt naast kwalitatieve producten van vele merken al tientallen jaren persoonlijke service. "De winkel aan de Zwartewaterweg 6 en onze online Rietmanshop.nl is weer klaar voor de December Feestmaand", zegt Andries Rietman tegen Jan-Maarten Kreulen van De Zwartewaterkrant.

Voor de Sint verkoopt Rietman Hasselt voor iedereen wel wat leuks. "Zo verkopen we wel 500 verschillende soorten modelvoertuigen van onder andere Siku en Bruder. Deze voertuigen zijn leuk om bijvoorbeeld in de vensterbank neer te zetten. Voor de kinderen is het speelgoed van Bruder echt leuk. Het zijn grote voertuigen en speciaal voor kinderen gemaakt! Maar er is meer dan alleen modelvoertuigen: zo verkopen we vrijwel alles voor in de tuin. Elektrisch gereedschap, handschoenen en meer. Dit allemaal voor een internetprijs met een winkelservice", zegt Andries die ons vol trots rondleidt in de winkel.

In de wintermaanden lekker warm voor de open haard? Nu is de ideale tijd om een kettingzaag te kopen en te gebruiken. Rietman Hasselt heeft al ruim 30 jaar kennis en ervaring met het verkopen en repareren van kettingzagen. Dolmar en Husqvarna de topmerken waarbij een goede service uiteraard centraal staat.

"Vrijwel alle onderdelen voor buitenspeelgoed of tuingereedschap hebben we op voorraad, dus in de meeste gevallen is repareren van tuingereedschap een fluitje van een cent en klaar terwijl u wacht." Alle reden dus om bij Rietman Hasselt binnen te stappen voor aanschaf, vervanging of reparatie van buitenspeelgoed en tuingereedschap.

Sinds kort doet het familiebedrijf mee aan een nieuw spaarsysteem, Doddle Days. Hiermee kan er bij verschillende winkels in Hasselt en omstreken gespaard worden voor cash en andere leuke cadeautjes. Op www.doddledays.com vindt u meer informatie.

Rietman Hasselt is een echt familiebedrijf, sinds 1938 gevestigd op de fundering van de vroegere melkfabriek. Van oorsprong en nog altijd gericht op landbouw mechanisatie, in de loop der jaren verbreed met buitenspeelgoed, tuingereedschap en aanvullende producten voor boeren, burgers en buitenlui. Alles verkrijgbaar in de webshop of in de herkenbare winkel net over de Zwartewaterbrug van Hasselt. Kijk voor meer informatie op www.rietmanhasselt.nl en www.rietmanshop.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Jan-Maarten Kreulen

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 17.11.16 | 14.48 UUR
Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.6245 s