Zondag 18.02.18 | 01.03 uur

Overplaatsing medewerkers naar vestiging Noord-Brabant

Productie Koninklijke Buisman naar Helmond

Koninklijke Fabriek van Gebrande Suiker R. Buisman (Buisman),

Koninklijke Fabriek van Gebrande Suiker R. Buisman (Buisman),© Robert Wessel Jansema

Koninklijke Fabriek van Gebrande Suiker R. Buisman (Buisman), misschien wel de bekendste koffiestroperij fabriek van Nederland, zal haar deuren sluiten van de vestiging aan de Grote Kranerweerd in Zwartsluis. De productielijn wordt vanaf medio 2017 voortgezet in het Noord-Brabantse Helmond.

Het sluiten van de fabriek aan de Grote Kranerweerd is in overleg met Prinsen Food Group (Helmond, red.), Prinsen-Buisman (sinds juli/september 2016) is een toonaangevende producent van hoogwaardige (instant) levensmiddelen met een focus op het health en premium instant segment. De onderneming ontwikkelt en produceert (instant) levensmiddelen voor retailers en voor merkeigenaren in met name Noordwest-Europa.

De werknemers van de vestiging De Grote Kranerweerd 2 kunnen mee naar Helmond. Directeur Robert Hoopman liet aan de lokale omroep weten dat deze Buisman-medewerkers in samenspraak worden overgeheveld naar Helmond. Directeur Robert Hoopman sprak de hoop uit dat de betrokkenen een juiste keuze maken en gebruik gaan maken van de faciliteiten die hiervoor georganiseerd zijn.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 05.12.16 | 10.09 UUR
Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
5° | -2°


LIVE SPORT
SV Urk - Sc Genemuiden 3-0
SV Nieuwleusen - DESZ 0-3
Olympia'28 - Zwolsche Boys 2-3
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.61072 s