Vrijdag 23.03.18 | 11.46 uur

Diverse podiumplaatsen voor Sportland Hasselt

Judoka's Hasselt boeken progressie in Slagharen

Op zaterdag 4 februari 2017 hebben acht fanatieke judoka’s van Sportinn Steenwijk en Sportland Hasselt deelgenomen aan een sterk bezet judotoernooi in Slagharen, hieraan deden ruim 600 judoka's mee.

In het eerste blok mochten Yoran en Koen judoën. Ze zaten bij elkaar in de poule, deze werd door het grote aantal judoka’s verdeeld in twee kleinere poultjes. Yoran speelde in de eerste helft van de poule, Koen in de tweede helft en daardoor hoefden ze niet tegen elkaar te duelleren. Ze wonnen beiden hun eerste partij, maar daarna verloren ze de overige partijen. Beide sporters boeken zichtbaar progressie.

In het tweede blok was Laura aan zet. De judoka was ingedeeld met vijf anderen in de poule en heeft in alle partijen de volledige tijd op de mat gestaan. Ondanks dat ze het haar tegenstanders moeilijk heeft gemaakt heeft ze één partij gewonnen.

In blok vier waren Erwan, Mika en Robert aan de beurt. Mika en Erwan waren in een zware poule ingedeeld maar wisten ondanks dat allebei toch één partij te winnen. Mika heeft uiteindelijk de derde prijs behaald. Robert daarentegen wist twee partijen te winnen en had er één verloren, met een tweede plaats als resultaat.

In het vijfde en laatste blok was Ellemiek aan zet, ze heeft alle partijen met overmacht gewonnen. Ze heeft sterk staan judoën en dat werd beloond met de eerste plaats.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 06.02.17 | 17.04 UUR


advertentie

Vandaag:
8° | 1°
Meer weer...
Morgen:
11° | 2°



advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.73499 s