Dinsdag 24.04.18 | 15.51 uur

Medailleregen voor Zwemvereniging Zwartsluis

Sluziger zwemmers presteren groots op Urk

Zwemploeg ZVZwartsluis op Urk

Zwemploeg ZVZwartsluis op Urk© Aline Smelt

Zaterdag 4 februari 2017 zwommen de leden van Zwemvereniging Zwartsluis de derde ronde van het junioren-, jeugd- en seniorencircuit op Urk. De Sluziger zwemvereniging verscheen met dertien zwemmers aan de start.

Voor Julian Hansman was er goud op de 100 en 400 meter vrije slag. Daarnaast wist de zwemmer ook eerste te worden op de 50 meter rugslag en 200 meter wisselslag. Daan Jansema behaalde op de 100 meter rugslag en 50 meter vrije slag een gouden medaille. Martijn Sam wist tweede te worden op de 100 meter rugslag en werd eerste op de 100 meter vlinderslag en de 200 meter wisselslag. De jongens in de categorie 15 tot en met 17 jaar kunnen terugblikken op een geslaagde wedstrijd.

Gertrude Corporaal wist bij de dames een eerste plaats te behalen op de 100 meter vrije slag en 50 meter rugslag. Bij de meisjes wist Juliëtte Jansen als eerste aan te tikken op de 200 meter wisselslag, tweede op deze afstand werd Annčjen Smelt. Tevens wist Smelt tweede te worden op de 100 meter rugslag, Lisanne de Jong werd derde. Bij de meisjes 50 meter vrije slag werd Juliëtte Jansen eerste en Lisanne de Jonge eerste. Roos Schuite en Mathilde Smelt wisten op deze afstanden hun persoonlijke records aan te scherpen.

Op de 200 meter schoolslag wist Myrthe Dorgelo haar PR te verbeteren met ruim 12 seconden, hiermee werd zij eerste. Annejčn wist tweede te worden. De laatste afstand was de 100 meter vlinderslag. Juliette Jansen werd eerste en Lisanne de Jonge tweede. Carlijne Sam verbeterde haar tijd met 2 seconden. Ook Nathalie van Leusen wist diverse persoonlijke records te verbeteren. Het Sluziger estafetteteam, met daarin Julian, Annejčn, Daan en Julliëtte werd eerste.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 06.02.17 | 11.14 UUR


advertentie

Vandaag:
13° | 5°
Meer weer...
Morgen:
16° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
1.62286 s