Zaterdag 21.04.18 | 08.55 uur

Waslijst aan aanwezigen bij Hasselters

Olympia'28 krijgt klop van Elburger Sportclub

Hij had er zo’n beetje een complete opstelling van kunnen maken, trainer Melchior Schoenmakers. Een opstelling van de niet-beschikbare spelers in het uitduel tegen ESC. Had de waslijst aan afwezigen bij Olympia'28 een week eerder tegen Teuge nog geen invloed op het resultaat, tegen ESC had het dat wel; 2-0.

Olympia'28 begon niet bepaald voortvarend aan het duel. Vanaf de start werd het onder druk gezet door de thuisploeg en al snel stond het 1-0. Het was de tweede keer dat spits Wim de Vries het net vond binnen tien minuten, de eerste keer stond hij echter buitenspel.

Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Na een actie van Bertus Finke kwam Lars Reijnen oog in oog met de goalie van Elburg. De back was echter iets te ver naar de zijkant aanbeland om het projectiel een doeltreffend vervolg te kunnen geven. Zijn poging vloog nipt langs de verkeerde kant van de paal.

Aan de andere kant mocht Olympia niet klagen toen een knal van afstand uiteen spatte op de deklat. In de rebound was het alsnog bijna 2-0, maar doelman Jeroen Bos voorkwam dat. Weer volgde het antwoord van Olympia snel. Finke werd weggestoken richting het Elburger goal, mocht terecht doorgaan van de scheidsrechter hoewel de assistent ten onrechte zijn vlag in de lucht stak, maar wist het buitenkansje niet te verzilveren.

Na de pauze was het al snel 2-0, nadat Olympia even met tien man stond omdat Maurice van Raalte niet verder kon en de wissel nog niet was toegepast. ESC profiteerde optimaal vanuit de toegekende corner en verdubbelde de voorsprong. En, eerlijk is eerlijk, daarna zat een goed resultaat er eigenlijk nooit meer in.

Twee keer kreeg Olympia nog een kans om te scoren. Even zo vaak was het Finke die gevaarlijk opdook voor het vijandelijke doel. Maar zijn pogingen troffen geen doel. En omdat ook ESC het niet meer voor elkaar kreeg om Bos nogmaals te passeren bleef het bij 2-0.

Aanstaande zaterdag treft Olympia'28 koploper VSCO. Een ware uitdaging voor de Hasselters om de nederlaag van deze zaterdag weer weg te poetsen.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 06.02.17 | 08.36 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 10°
Meer weer...
Morgen:
27° | 10°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
1.09633 s