Woensdag 25.04.18 | 15.33 uur

Sluziger muziekvereniging voor het voetlicht

Voorwaarts Zwartsluis maakt zich op voor uitvoering

Archieffoto: Voorwaarts Zwartsluis

Archieffoto: Voorwaarts Zwartsluis© DKN / R.W.Jansema

Muziekvereniging Voorwaarts Zwartsluis geeft op zaterdag 18 februari 2017 haar jaarlijkse uitvoering. Het concert dat voorheen werd gehouden in november, zal volgende week plaatsvinden in de sporthal van het Agnieten College Zwartsluis en aanvang is om 19.30 uur. Het thema van deze muzikale avond is 'Musicals in Concert'. Er zijn bekende stukken te horen van diverse musicals.

Gerelateerd aan het thema wordt er voor de jeugd een teken- en verhalenwedstrijd gehouden. De kinderen uit de groepen 1 tot en met 4 kunnen meedoen aan een tekenwedstrijd. Kinderen uit groep 5 tot en met 8 kunnen deelnemen aan een verhalenwedstrijd. De mooiste creaties die voorafgaand zijn ingeleverd worden tijdens het concert beloond met een leuke prijs.

Kleurplaten, verhalen en tekeningen kunnen worden ingeleverd aan de Meerkoetstraat 6 te Zwartsluis. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar voorafgaand aan het concert. Volwassenen betalen 5,00 euro, kinderen betalen 3,00 euro entree. Donateurs kunnen op vertoon van hun kaart gratis naar binnen.

Meedoen aan de verhalen- of tekenwedstrijd: www.voorwaartszwartsluis.nl/nieuws/kleur-en-tekenwedstrijd-uitvoering/

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 08.02.17 | 10.25 UUR


advertentie

Vandaag:
14° | 5°
Meer weer...
Morgen:
18° | 6°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.87808 s