Woensdag 26.04.17 | 12.41 uur

'Wie helpt u met die vervelende schade?'

J.J. Meijer AssurantiŽn verwelkomt nieuwe gezichten

J.J. Meijer AssurantiŽn verwelkomt nieuwe gezichten

J.J. Meijer AssurantiŽn verwelkomt nieuwe gezichten© KPO Fotografie

ADVERTORIAL Sinds 1999 is J.J. Meijer AssurantiŽn in Hasselt actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Belangrijk voor de continuÔteit van ons kantoor zijn de Ďgezichtení. Wie helpt u met die vervelende schade? Wie pakt nu eigenlijk de telefoon op? Wie bekijkt of die woning voor mij wel te financieren is?

"Al meer dan 13 jaar hebben wij een stabiele bezetting in de personen van Alie Nijboer en Marloes Jansen. Zij helpen u al jaren met uw vraagstukken en hopen dat de komende jaren te blijven doen", zegt Johan Meijer.

Keuzes maken
"Wat heeft mijn cliŽnt ťcht nodig en voorzie ik in die behoefte? Het maken van de juiste keuzes is zeer relevant voor het voortbestaan van iedere organisatie; zo ook de onze. Wij hebben met onze relaties een vertrouwensband. Dit vertrouwen is onmisbaar voor de inhoud van onze adviezen. Met grote zorg hebben we gewerkt aan de uitbreiding van ons team. En dat is gelukt!"

Nogmaals Johan: "Voor onze particuliere relaties hebben wij Monique van den Hoorn aangetrokken. Monique is een jonge vrouw van 30 jaar, zeer ambitieus en wil graag met u in gesprek komen.
Haar kernkwaliteiten: empathisch en doortastend. Gaat een echt gesprek niet uit de weg."

De groeiende vraag naar hypotheekadvies was voor Johan Meijer aanleiding om een samenwerking aan te gaan met Martijn Meijer. Martijn runt zelfstandig een hypotheekkantoor in Zwolle en was op zoek naar administratieve ondersteuning. Martijnsí achtergrond ligt volledig op hypotheekadvies. Zijn kernkwaliteiten: gedreven, vasthoudend en enthousiast.

"De hypotheekadministratie laat hij nu volledig aan Alie over zodat hij volop met de advisering aan de slag kan. Een mooie samenwerking! "

Johan houdt zich nu vooral bezig met ZZP-ers en andere ondernemers binnen zijn portefeuille. Per slot van rekening is het voor een ondernemer erg prettig om een ondernemer tegenover zich te hebben. Ook is Johan betrokken bij schade-kwesties en is hij als mediator actief. Op kantoor is Fenny Meijer actief met financiŽle ondersteuning in brede zin. Nieuwe en vertrouwde mensen actief onder ťťn dak. Samen op zoek naar een passend advies en dat altijd vanuit dezelfde gedachte: het klantbelang centraal!

U bent welkom aan de Van Dedemlaan 1 te Hasselt of neem een kijkje op de nieuwe website: www.jjmeijer.nl

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 17.02.17 | 13.00 UUR
Vandaag:
11° | 4°
Meer weer...
Morgen:
11° | 1°


AGENDA

POLL

  • Wat gaan we doen tijdens de meivakantie?
 Op vakantie!
 Niks bijzonders!
 Klusjes rondom het huis!
 Ontspannen dagje weg?!

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie

advertentie

advertentie
advertentie