Zaterdag 17.03.18 | 20.54 uur

Zwarte-Water zoekt een inspirerende stuurman of vrouw

Sloeproeivereniging: De beste stuurlui staan aan wal!

Zwarte-Water zoekt een inspirerende stuurman of vrouw

Zwarte-Water zoekt een inspirerende stuurman of vrouw© Ineke Stegeman

Sloeproeivereniging Zwarte-Water zoekt een inspirerende stuurman/vrouw. Stuurman Fred Brands blijft betrokken bij de Sluuziger club, maar is door zijn verhuizing niet meer in staat om regelmatig de teams te trainen. “Die plek moet opgevuld worden”, zegt secretaris Ineke Stegeman.

Basiskennis van de roeisport en ervaring als stuurman/vrouw is een pré, maar geen vereiste.

“Fred is bereid onze nieuwe stuurman of –vrouw de fijne kneepjes van het vak te leren”, licht Stegeman toe. De vereniging heeft 25 enthousiaste leden en beschikt over twee 8-persoons polyester Kuikensloepen: de Twister en de Salland. Vanaf de thuishaven in Zwartsluis roeien de teams tijdens trainingen richting Genemuiden, Meppel of Hasselt/Zwolle.

Jaarlijks verschijnen de roeiers aan de start van diverse wedstrijden en evenementen door het hele land. Dit jaar staan onder meer wedstrijden op het programma in Utrecht, Urk, Amsterdam en Muiden en natuurlijk de eigen Zwartewaterrace.

"Gezelligheid en teamspirit staan bij ons hoog in het vaandel", zegt Stegeman. “Maar we willen ook presteren. Daarom zoeken we iemand die affiniteit heeft met watersport, maar vooral iemand die onze teams kan coachen, inspireren en motiveren."

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de vereniging of op de website kijken voor meer informatie: info@zwarte-water.nl / www.zwarte-water.nl

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 13.03.17 | 13.00 UUR
Vandaag:
-1° | -4°
Meer weer...
Morgen:
-1° | -7°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - SV DFS 1-4
Pelikaan-S - DESZ 2-2
Olympia'28 - Vv Oene 3-3

advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.70965 s