Dinsdag 24.04.18 | 15.51 uur

Passiecantate 'Redeemer of my heart'

Passieconcert crk Voices in Ichthuskerk Hasselt

Het christelijk regionaal koor Voices uit IJsselmuiden onder leiding van Jan Quintus Zwart geeft op dinsdag 11 april 2017 een passieconcert 'Redeemer of my heart' in de Ichthuskerk aan de Kastanjelaan in Hasselt.

Een week (4 april) eerder wordt dit passieconcert uitgevoerd in de hervormde kerk De Hoeksteen te IJsselmuiden. Op beide avonden is de aanvangstijd 20.00 uur.

Het koor wordt op het Holthuisorgel in Hasselt begeleid door Evan Bogerd, op piano speelt Ronald IJmker. Tijdens dit passieconcert wordt de geschiedenis van het lijden en sterven van Jezus gezongen. De boodschap van het Paasevangelie wordt ondersteund door een beamerpresentatie.
Crk Voices werd in september 2001 opgericht op initiatief van dirigent Jan Quintus Zwart en telt ruim 100 leden. Het repertoire van Voices is afwijkend van het gemiddelde koorrepertoire. Dirigent Jan Quintus Zwart zoekt bewust naar nieuwe werken vanuit Nederland maar ook uit het buitenland.

De koorleden ontvangen naast de wekelijkse repetities ook met grote regelmaat stemvorming, koorscholing en groepsrepetities. De leden zijn afkomstig uit IJsselmuiden, Kampen, Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden, Meppel, Wezep, Elburg. Het koor heeft al meerdere cd’s gemaakt. Vorig jaar nog de cd ‘More love’. Deze productie werd in 2016 genomineerd voor de Zilveren Duif, een prijs voor christelijke muziek.’.

Kaarten voor het passieconcert kosten 5,00 euro in de voorverkoop en 7,50 euro aan de kerk. Kaarten zijn in Hasselt verkrijgbaar bij Foto Tuinman aan de Markt en bij koorleden.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 13.03.17 | 14.29 UUR


advertentie

Vandaag:
13° | 5°
Meer weer...
Morgen:
16° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
1.12852 s