Donderdag 26.04.18 | 12.27 uur

Organisatie in handen van Rotary Zwartewatersteden

Groot benefietconcert voor 'Umthumbo' in Durban

Op donderdag 13 april 2017 zal in de Bovenkerk te Kampen een benefietconcert georganiseerd worden door Rotary Zwartewatersteden t.b.v. het project 'Umthumbo' te Durban. De uitvoering is in handen van het Christelijk Genemuider Mannenkoor Stereo en het Urker Jong Gemengd Koor. Beide koren staan onder leiding van Harm Hoeve.

Verder wordt medewerking verleend door het trompettisten-duo Arjan en Edith Post, organist Marco den Toom en op de vleugel Jorrit Woudt.

Concert
Het concert zal in het teken staan van Pasen. Het belooft een fantastisch concert te worden, zeker gelet op de kwaliteit van beide koren en de prachtige begeleiding c.q. medewerking van de muzikale ondersteuning. De reformatorische omroep zal waarschijnlijk een registratie maken van dit concert. Aanvang van het concert is 19.30 uur, vanaf 19.00 uur is de kerk open.

De opbrengst wordt besteed aan het project 'Umthumbo' te Durban. Umthumbo is een opvangcentrum in Durban (Zuid-Afrika) voor de opvang van straatjongeren vanaf 8 jaar. De meeste kinderen zijn mishandeld, seksueel misbruikt of leven op straat. Door de vele gevaren biedt het opvangcentrum hen een kans om te overleven.
Umthumbo biedt ze een veilige plek en helpt hen om hun leven weer op de rit te krijgen. Ook preventief doet Umthumbo goed werk door families in de townships te helpen en zo te voorkomen dat de kinderen op straat terecht komen.

Kaartverkoop
Kaartverkoop vind plaats bij de ingang van de kerk; de toegangsprijs op de avond is 12,50 euro.
Aanvangstijd: 19.30 uur. In de voorverkoop zijn de kaarten 10,00 euro en verkrijgbaar via www.mannenkoorstereo.nl

Sponsoring
Doordat veel bedrijven deze actie sponsoren zijn de kosten volledig gedekt door deze sponsorinkomsten en komen de inkomsten van het concert volledig ten goede aan het goede doel in Zuid-Afrika.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 18.03.17 | 14.04 UUR


advertentie

Vandaag:
17° | 6°
Meer weer...
Morgen:
16° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.892 s