Donderdag 26.04.18 | 12.27 uur

Janine Flier-Breman in de prijzen in MariŽnheem

Erepodium Zwartewaterruiters in IJsselmuiden

Leden van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar een springwedstrijd in IJsselmuiden en een dressuurwedstrijd in MariŽnheem. Anne-jet Harms en Joel Zwanepol behaalden de eerste prijs. Janine Flier-Breman viel met twee paarden in de prijzen.

Anne-jet Harms en haar pony Buddha to Buddha gingen in IJsselmuiden van start in de klasse B categorie D/E. De combinatie sprong hier een foutloze ronde en kreeg van de jury een score van 86 stijlpunten. Met dit resultaat mocht zij de eerste prijs in ontvangst nemen.

In de klasse L categorie D/E kwam Joel Zwanepol aan start met zijn pony Sunflower. De combinatie werkte de barrage af in 34,79 seconden en wist hiermee de tweede prijs op haar naam te zetten. In het tweede parcours deed Zwanepol er nog een schepje bovenop. Een tijd van 42,37 seconden was genoeg om de eerste prijs in ontvangst te mogen nemen.

Janine Flier-Breman reisde met haar twee paarden af naar de dressuurwedstrijd in MariŽnheem. Met Harley ging Flier van start in de klasse L1 en reed hier twee goede proeven. De jury beloonde haar met scores van 203 en 198,5 punten. Met dit resultaat mocht zij twee maal de tweede prijs op haar naam schrijven. Met Hercules reed Flier naar goede scores van 195,5 en 198 punten. Hiermee won zij de tweede en de vierde prijs.


Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 20.03.17 | 11.00 UUR


advertentie

Vandaag:
17° | 6°
Meer weer...
Morgen:
16° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.88218 s