Maandag 19.02.18 | 23.08 uur

Jan Hilko Hofstede: 'Producten zo goed als nieuw!'

Refurbished Apple bij Digidot Computers Hasselt

Refurbished Apple bij Digidot Computers Hasselt

Refurbished Apple bij Digidot Computers Hasselt© Jan Hilko Hofstede

ADVERTORIAL Sinds enige tijd verkoopt Digidot Computers in Hasselt refurbished producten van Apple. Refurbished iPhones, iPads of MacBooks zijn Apple devices die retour zijn gekomen om diverse redenen. Dit kan zijn door een technisch mankement, inruilprogramma of bijvoorbeeld via verzekeraars. Ook overproductie komt vaak terug op de refurbished markt.

Eigenaar Jan Hilko Hofstede van Digidot legt uit: “De devices die retour zijn gekomen mogen niet meer als nieuw verkocht worden, maar zijn vaak wel ‘zo goed als nieuw’. Indien nodig ondergaan devices een refurbishment proces om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. In de meeste gevallen zijn het slechts kleine(re) reparaties, zoals een nieuwe batterij, die het toestel weer wederverkoopbaar maken.”

"Het grote voordeel is natuurlijk de prijs. Je bespaart al snel tot wel 60% op een nieuwe iPhone, iPad of MacBook en daarnaast hoeft het product niet opnieuw gefabriceerd te worden. Het is dus ook nog eens uitermate duurzaam om te kiezen voor refurbished hardware", aldus Jan Hilko.

Digidot werkt voor al deze producten samen met importeur en verkoopkanaal Forza Refurbished. Jan Hilko legt uit: "Wij hebben voor dit bedrijf gekozen vanwege de kwaliteit, voorraad en garantie. De iPhones bijvoorbeeld worden door robots op meer dan 50 punten gecheckt. Digidot geeft daarom niet voor niets twee jaar garantie op alle Forza refurbished Apple producten." (www.digidot.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 31.03.17 | 15.24 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.74268 s