Maandag 19.02.18 | 23.08 uur

Praiseconcert Irene verrassend en geslaagd!

Irene Hasselt viert jubileum op gepaste wijze

Irene Hasselt viert jubileum op gepaste wijze

Irene Hasselt viert jubileum op gepaste wijze© Jan Admiraal

Afgelopen zaterdag 8 april 207 vond er in Sporthal de Prinsenhof een praiseconcert plaats met als thema 'Op weg naar Pasen'. Christelijk fanfarekorps Irene stond onder muzikale leiding van Henk Beens en Kees Does. Een verrassende inbreng op deze avond was van Gospelkoor Grace & Glory onder leiding van Talitha Nawijn. Het orkest zette de toon met een ingetogen openingsfanfare uitlopend in een magistraal crescendo, waarna voorzitter Beja Postma het woord nam.

Postma memoreerde in haar openingswoord dat de vereniging op 8 april precies 60 jaar bestond. Onder andere door dit praiseconcert laat de vereniging zien hoe belangrijk haar christelijke identiteit is en hoe dankbaar bestuur en leden zijn voor de afgelopen 60 jaar.

Het programma werd voortgezet met samenzang, waarna Grace & Glory vol enthousiasme van zich liet horen. Daarna was het de beurt aan de drumband met een prachtige uitvoering van het lied 'Wat een grote liefde' van de bekende band Sela.

Zo ontstond er deze avond een prachtige wisselwerking tussen publiek, koor, orkest en drumband waarbij er deze avond nog diverse muzikale hoogstandjes te horen waren. Bijzonder mooi was het om te horen hoe publiek, koor en muziekverening elkaar aan het slot van het concert De Vrede van God toezongen en speelden. Een waardige afsluiting van een geslaagd concert.

Dat koor en publiek aan het eind van de avond voor de jubilerende muziekvereniging ‘Lang zal ze leven’ zongen was een mooie toegift waarna een ieder de goedgevulde Sporthal tevreden kon verlaten.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 11.04.17 | 13.23 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.6029 s