Dinsdag 24.04.18 | 15.51 uur

Vier dagen in en rondom Zwartsluis wandelen

Zevende Wandelvierdaagse afgesloten met defilé

Purperreigerlaan vol met wandelaars

Purperreigerlaan vol met wandelaars© DKN / R.W.Jansema

Donderdag 18 mei 2017 wisten honderden wandelaars hun medaille te bemachtigen. Vanaf maandag wandelden meer dan 400 Sluzigers iedere avond 5 of 10 kilometer in of rondom het dorp. 'Ook dit jaar was het wandelfestijn weer een enorm succes!', aldus de organisatie. De vierdaagse in Zwartsluis is dit jaar voor de zevende keer gehouden.


Gedurende deze vier dagen lieten de plaatselijke middenstanders zich van hun beste kant zien. Langs de route werden diverse lekkernijen aangeboden aan de wandelaars. Ook deelnemers uit de omliggende plaatsen wisten het wandeldorp van Zwartewaterland te vinden.

Na 13 jaren van afwezigheid besloten de buurtverenigingen 'De Nieuwe Sluis' en 'De Moerasvogel' het wandelfestijn zes jaar geleden nieuw leven in te blazen. De laatste avond stond in het teken van het defilé. Deelnemers konden hun welverdiende medaille ophalen bij de sportvelden van DESZ.

De avond werd muzikaal omlijst door Voorwaarts uit Zwartsluis en Exelsior uit Belt Schutsloot. De organisatie dankt haar vele vrijwilligers, Het Rode Kruis en sponsoren die het Sluziger wandelfestijn mogelijk hebben gemaakt. Ook bedankt de organisatie Zwartewater FM, voor het verzorgen van het geluid.

Door: De Zwartewaterkrant | R.W. Jansema

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 18.05.17 | 21.41 UUR


advertentie

Vandaag:
13° | 5°
Meer weer...
Morgen:
16° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.86974 s