Maandag 22.01.18 | 16.26 uur

Voorganger dienst is ds. Arjan Wilschut

Oegandees kinderkoor in GKV kerkdienst Zwartsluis

Zondag 2 juli is er in de GKV aan de Zomerdijk in Zwartsluis een optreden van een Oegandees Kinderkoor. Het koor is in Nederland namens de Stichting UP4S (Kom op voor ons).

Deze stichting helpt kansarme kinderen in Oeganda om de kansen voor hen op een goede toekomst te vergroten. Stichting UP4S heeft een basisschool en een middelbare school in het dorpje Bukomansimbi, waar veel kinderen vandaan komen. Op de scholen wordt christelijk onderwijs gegeven.

Het kinderkoor uit Oeganda is tijdelijk in Nederland en verzorgt optredens namens de stichting op scholen en in kerken met Afrikaans Christelijke muziek, drum (en soms dans). Het optreden is een (Afrikaans) feest in de kerk!

Pieter Polman had contacten met de stichting en heeft in overleg met kerkenraad en diaconie het koor uitgenodigd voor de middagdienst op zondag 2 juli a.s. (aanvang 15.00 uur). Voorafgaand (14.50 uur) en na afloop van de kerkdienst is er een optreden en tijdens de dienst zal het koor ook enkele liederen zingen.

Wilt u erbij zijn om ook iets van hun kerkelijke cultuur te proeven dan bent u van harte uitgenodigd voor deze kerkdienst. Voorganger is de eigen predikant van GKV Zwartsluis ds. Arjan Wilschut. De eerste collecte op deze zondag is voor Stichting UP4S en wordt van harte aanbevolen.

Na afloop is er gezamenlijk koffie- thee en frisdrank om na te praten over de kerkdienst met het kinderkoor en de begeleiders. (www.up4s.nl)


Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 28.06.17 | 11.36 UUR


advertentie

Vandaag:
9° | 3°
Meer weer...
Morgen:
11° | 3°


POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.4984 s