Dinsdag 24.04.18 | 15.51 uur

Goede laatste wedstrijd van het seizoen voor ZVZ

ZvZwartsluis grossiert in medailles in De Wijk

Onlangs vond de laatste wedstrijd van de 10-kamp plaats in het buitenbad van zwamvereniging de Reestduikers in De Wijk. Het wordt een goede traditie om deze laatste wedstrijd van het seizoen te zwemmen in buitenwater. ZVZwartsluis grossierde ook weekend in medailles.

De jongste zwemmers Hanna Bakker en Charlotte Smelt werden op de 25 meter vrije slag en schoolslag twee keer eerste en tweede.

Bij de jongens ging het net zo goed. Arthur Alberts wist op deze afstanden twee keer goud te bemachtigen, Lucas Trapman won het zilver op de vrije slag en Rens Bakker brons op de schoolslag.

Bij de minioren 4 gingen er prijzen naar Emmelien Smelt (goud op de vrije slag en zilver op de schoolslag) en Féline Sam (goud op de schoolslag en zilver op de vrije slag). Rosa Visscher en Jette Mensink grepen nét naast het brons, maar verbeterden wel hun PR.

De jongens minioren 4 zorgden voor een 1-2-3-tje op het podium. Diede Veld werd twee keer eerste, Nils van Toly twee keer tweede en Melle van
Geelen twee keer derde op de 50 meter vrije slag en schoolslag.

Anna Klomp (Junioren 1) was in het buitenwater van De Wijk oppermachtig en nam twee gouden plakken mee naar huis. Floor Rietman en Senne Keuter lukten dit niet, maar wisten wel hun zwemtijden te verbeteren. Rick Smelt en Ferran Schoonewelle gingen met een gouden en twee bronzen medailles naar huis.

Er was een groot deelnemersveld bij de oudere zwemmers en daarom was het een goede prestatie van Mathilde Smelt dat ze twee zilveren medailles op de 100 meter vrije slag en schoolslag in ontvangst mocht nemen. Natalie van Leusen won een prachtige gouden medaille op de 100 meter schoolslag, haar zus Marlies van Leusen ging met zilver op de vrije slag en goud op de schoolslag naar huis en Robert Jansema won twee bronzen medailles.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 10.07.17 | 13.03 UUR


advertentie

Vandaag:
13° | 5°
Meer weer...
Morgen:
16° | 5°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.87526 s