Donderdag 26.04.18 | 12.27 uur

Eerste prijzen voor BriŽtt Breman en Maud van Rees

Succesvol weekend Zwartewaterruiters

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar wedstrijden in Heerde, Urk en Lemelerveld. BriŽtt Breman en Maud van Rees waren erg succesvol en namen de eerste prijs mee naar huis. Mirthe Bakker wist de tweede prijs op haar naam te zetten en Jeanine Fuite nam een derde prijs mee naar huis.

BriŽtt Breman en haar pony Golden Boy gingen vrijdag 14 juli 2017 van start op een dressuurwedstrijd in Heerde. De combinatie reed hier een mooie proef in de gecombineerde klasse L1/L2 categorie B/C. Van de jury kreeg zij een score van 193 punten en met dit resultaat won zij de eerste prijs.

Op zaterdag kwamen de paarden aan start in Heerde. Tijdens het springen ging Jeanine Fuite van start met haar paard Hope. In de klasse B sprong zij een foutloze ronde en werd door de jury beloond met een goede score van 73 punten. Met dit resultaat legde zij beslag op de derde prijs.

Maud van Rees en haar pony Warenzo reisden af naar een springwedstrijd op Urk. In de klasse L categorie D/E sprong zij het eerste parcours foutloos en snel rond. Met een tijd van 28,96 seconden in de barrage wist zij de tweede prijs op haar naam te zetten. In het tweede parcours deed de combinatie er nog een schepje bovenop wat resulteerde in een foutloos en snel parcours in 49,46 seconden. Met deze tijd zette ze de eerste prijs op haar naam.

Mirthe Bakker ging met haar schimmelpony Sultan van start op een dressuurwedstrijd in Lemelerveld. In de gecombineerde klasse M1/M2 categorie C/D/E wist de combinatie een sterke proef neer te zetten. De jury beloonde haar met een mooie score van 203 punten en de tweede prijs.


Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 17.07.17 | 10.34 UUR


advertentie

Vandaag:
17° | 6°
Meer weer...
Morgen:
16° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
0.96093 s