Woensdag 23.05.18 | 13.04 uur

Muzikaal concert nabij het Oude Stadhuis

Christelijk fanfarekorps 'Irene' viert Euifeest

Ook dit jaar levert het christelijk fanfarekorps 'Irene' uit Hasselt vol enthousiasme zijn bijdrage aan 't Euifeest. Zo verzorgt het korps, dat dit jaar zijn 60-jarig jubileum viert, op woensdag 30 augustus zijn jaarlijkse Euifeestconcert. Vanaf 19.30 uur te horen op de Markt nabij het Oude Stadhuis.

Mooi voorproefje
Tijdens het concert speelt Irene onder andere de marsen die het korps ook op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade ten gehore heeft gebracht. Daarnaast laten de drumband en het orkest ook afzonderlijk horen wat zij in hun mars hebben. Zo vormt het Euifeestconcert alvast een mooi voorproefje van het grote jubileumconcert dat Irene op 4 november 2017 hoopt te geven.

Vier hoogtepunten
Speciaal voor dit jubileumconcert voegen maar liefst 75 oud-leden zich bij de huidige muzikanten van Irene om de zestigste verjaardag van het korps samen met het publiek te vieren. Na een goed bezocht Praiseconcert, een succesvol verlopen Sponsorloop en het optreden op het Wereld Muziek Concours, vormt dit concert voor Irene het vierde hoogtepunt van dit jubileumjaar.

Kenmerkende sound
Voor het zover is, zal Irene op de laatste zaterdag van het Euifeest ook te zien zijn in de traditionele Euifeestoptocht, waarbij het publiek volop kan genieten van de zo kenmerkende 'Irenesound' van de marchingband.

Door: De Zwartewaterkrant | Astrid Mensink

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 30.08.17 | 13.12 UUR


advertentie

Vandaag:
25° | 11°
Meer weer...
Morgen:
25° | 10°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
advertentie
1.0513 s