Dinsdag 20.02.18 | 20.34 uur

Geen gewonden, wel veel schade aan voertuigen

Auto belandt op dak na bizar ongeval in Genemuiden

Auto belandt op dak na bizar ongeval in Genemuiden

Auto belandt op dak na bizar ongeval in Genemuiden© Henry Wallinga

Bij een bizar ongeval op de Prins Clausstraat in Genemuiden is dinsdag 19 september 2017 rond 15:45 uur een auto op het dak terecht gekomen. In totaal waren er drie voertuigen betrokken bij het incident. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

Het ongeval ontstond toen de bestuurder van de witte Ford Ka in een moment van onbedachtzaamheid met zijn rechter voorwiel een geparkeerde Skoda Octavia raakte. Daarbij sloeg de auto ondersteboven en kwam vervolgens op een geparkeerde BMW 315 terecht. De automobilist kon via de achterklep zijn voertuig verlaten. Met de schrik in de benen bekeek hij de ravage die was aangericht.

Omwonenden kwamen al snel naar buiten om het bizarre tafereel te bekijken. Ook de opgeroepen politie keek even raar bij aankomst. Voor alle zekerheid werd de verkeersongevallendienst erbij gehaald om de toedracht van het ongeval vast te leggen.

Bergingsbedrijf Hooikammer werd opgeroepen om de autoís te bergen. Eerst werd het voertuig los van de geparkeerde auto getrokken waarna deze een stukje achteruit werd gezet. Daarna werd de wagen weer op de wielen gezet en op de bergingsauto gesleept. Ook de geparkeerde Skoda, die door de aanrijding enkele meters achteruit de stoep op werd geduwd, moest worden afgevoerd. Vanwege lekkage van diverse vloeistoffen werd de gemeente ingeseind om het wegdek te komen reinigen.Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 19.09.17 | 20.50 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62479 s