Zondag 18.02.18 | 01.03 uur

Vereniging voor Oogheelkundige Verpleging en Verzorging

VOVZ-Symposium komt naar Regio Zwolle

Congresregio Zwolle heeft, in samenwerking met het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap, het VOVZ-symposium naar de regio gehaald. Het congres vindt plaats op vrijdag 3 november in Schouwburg Odeon in Zwolle.

VOVZ Congres
VOVZ staat voor Vereniging voor Oogheelkundige Verpleging en Verzorging. Tijdens de 29e editie van dit congres zullen 350 deelnemers meer te weten komen over de toekomst van oogheelkunde. Er komen diverse sprekers aan bod die onder meer thema’s als oogheelkundige medicatie en robot retinachirurgie bespreken.

Regio Zwolle: infrastructuur voor groei
Regio Zwolle is een dynamische regio die behoort tot de top van Nederland. Deze regio kent de ideale infrastructuur voor groei mede dankzij de uitstekende logistieke positie, sterke topsectoren en onderliggende kennisinfrastructuur. Kunststoffen, E-Commerce, Agrifood en Health zijn de sectoren waarin de regio excelleert.

Topsector Health
Met het Health Innovation Park en het grootste topklinisch ziekenhuis van Nederland weet Regio Zwolle precies wat er speelt op het gebied van Health. Daarbij is er door diverse onderwijsinstellingen, zorgorganisaties, zorgtechnologische bedrijven en overheden het Zorgtrainingscentrum opgericht met als doel studenten, docenten en zorgprofessionals bekwaam te maken voor de toekomst. Een evenement als het VOVZ-congres hoort dus bij uitstek in deze regio thuis.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 23.09.17 | 07.31 UUR
Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
5° | -2°


LIVE SPORT
SV Urk - Sc Genemuiden 3-0
SV Nieuwleusen - DESZ 0-3
Olympia'28 - Zwolsche Boys 2-3
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.61243 s