Maandag 19.02.18 | 23.08 uur

Winnaar 'Beste ZomerOndernemer' bekend!

Lisette Schrijver tweede bij ZomerOndernemer

 'Beste ZomerOndernemer' | Editie 2017

'Beste ZomerOndernemer' | Editie 2017© Nordy Visser

Op 5 oktober 2017 stonden 10 jongeren in de landelijke finale van het ondernemersproject ZomerOndernemer in het PEC Zwolle stadion. Lisette Schrijver vertegenwoordigde met haar onderneming 'Helemaal Pluis' de regio Zwolle. Zij wist een tweede prijs te behalen.

Tijdens de landelijke finale presenteerden de 10 finalisten hun bedrijfsidee voor een groot publiek aan de hand van een presentatiefilm. De jury roemde Lisette om haar prachtige bedrijfsfilm en uitgebreid ondernemingsplan
Winnaar werd SmartCompare uit de regio Amersfoort Hij maakte de meeste indruk bij de jury en mag zich een jaar lang ‘Beste ZomerOndernemer’ noemen. Ook heeft SmartCompare een reis naar Riga gewonnen om daar deel te nemen aan het International Student Company Festival.

200 jongeren
Dit jaar hebben meer dan 200 jongeren in Nederland meegedaan het project ZomerOndernemer. Jongeren tussen de 15 en 23 jaar konden deelnemen aan het project dat in de zomervakantie werd georganiseerd. Onder begeleiding van professionele trainers startten de deelnemers een eigen bedrijf. Ze ontvingen een startkapitaal en waren verzekerd. Dankzij de steun van sponsoren als Fonds 21, CCHO, Instituut Gak en Loyals konden jongeren gratis deelnemen aan het project.

Inhoud project
Het project begon met een driedaagse training en de weken erna waren de deelnemers te gast bij lokale ondernemers. Daarnaast werkten ze zelfstandig aan de ontwikkeling van hun bedrijf. Deze zomer was het project actief in Amersfoort, Amerstreek-Breda, Arnhem, Flevoland, Oss-Bernheze, Rotterdam, Utrecht/Stichtse Vecht, Westfriesland, Zeeland en Zwolle. Het project van Stichting The New Entrepreneur bestaat sinds 2010 en heeft als doel het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 06.10.17 | 15.24 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.74465 s