Maandag 19.02.18 | 18.05 uur

Bibliotheek Zwartewaterland en De Regelaardij

Nieuwe datum theatervoorstelling 'Hakim op z’n best'

Wegens ziekte van Hakim ging de voorstelling afgelopen vrijdag in d'Overtoom te Genemuiden jammer genoeg niet door. Inmiddels is de nieuwe datum bekend. Hakim zal op vrijdag 20 oktober 2017 naar Genemuiden komen voor een theatervoorstelling in d'.Overtoom.

Van 09.15 – 10.00 uur voor de onderbouw en van 10.45 – 11.30 uur voor de bovenbouw van een aantal basisscholen uit Genemuiden.

Op uitnodiging van Bibliotheek Zwartewaterland en De Regelaardij komt Hakim met zijn voorstelling ‘Hakim op z’n best’ naar Zwartewaterland. Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat.

Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen. Veelzijdigheid is zijn sterke punt daarom kan Hakim als geen ander werken met het Kinderboekenweek thema “griezelen” en “bibbers in je buik”. Met Hakim op z’n best maakt hij een interactieve show voor kleine en grotere mensen, met Hakim kun je namelijk lachen over van alles en nog wat, ook al is het soms een beetje spannend, verrassend of gek.

Op donderdagochtend 12 oktober is Hakim aanwezig in MFA Streukeler Veste voor de basisscholen in Hasselt. Alle scholen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen en konden zich hiervoor inschrijven.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 11.10.17 | 13.05 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62228 s