Maandag 19.02.18 | 23.08 uur

Golftoernooi brengt 13.000 euro op

Ruim honderd deelnemers steunen Stichting Sampark

Stichting Sampark organiseerde donderdag 5 oktober jongstleden alweer de achtste editie van het golftoernooi. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet was ook dit jaar gastheer voor dit jaarlijkse benefiet evenement van de stichting. Ruim honderd deelnemers verzamelden zich op de bosrijke golfbaan om een balletje te slaan. Hiermee heeft Sampark maar liefst dertienduizend euro ingezameld.

"Een fantastisch bedrag dat ten goede komt aan de nieuwbouw van een basisschool in Kukhdi, India", aldus de stichting.

Zoals bij elk evenement dat Sampark organiseert, gaat de opbrengst naar de projecten van de stichting in India. Momenteel is zij actief met een nieuwbouwproject van de basisschool in Kukhdi, om daar het onderwijs op een veilige manier naar een hoger niveau te brengen. Het bedrag van dertienduizend euro komt ten goede aan de bouw van deze school. De bouw is reeds gestart en de verwachting is dat deze aan het eind van het jaar is voltooid.

Pittig spel
Ondanks enkele spetters was het prima golfweer, al zorgden zware windstoten wel voor een pittig spel. Het toernooi van dit jaar was dus een echte uitdaging voor zowel de beginnende als ervaren golfers. Desondanks wist Klaas Jan Zwager de ‘over all titel’ te bemachtigen en is Samparkgolfer van 2017! Zijn flightgenoot Karsten Bos zat hem hierbij, met een verschil van slechts twee punten, dicht op de hielen. De uitslagen en de foto’s van het golftoernooi vindt u op de website van Stichting Sampark.

Het Rijk van Nunspeet
Veel ondernemers uit Zwolle en omgeving meldden zich aan voor het golftoernooi van Sampark. Een gemoedelijk toernooi dat in de laatste jaren is uitgegroeid tot een netwerkevenement, waar sport en zaken worden gecombineerd. Mede door de goede opkomst is het ook in 2017 een succesvolle editie gebleken. Er waren clinics voor beginners, een Masterclass voor gevorderden en een wedstrijd op de grote baan voor deelnemers met een GVB (golfvaardigheidsbewijs).

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 12.10.17 | 09.46 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.62306 s