Dinsdag 20.02.18 | 20.34 uur

Bilder spreekt waardering uit voor goede samenwerking

Vijf ondernemers Zwartsluis bundelen krachten

Bilder brengt namens de gemeente de felicitaties over

Bilder brengt namens de gemeente de felicitaties over© Astrid van Dijk - van Regteren

In het kader van de Dag van de Ondernemer bracht burgemeester Bilder een bezoek aan Scheepstechniek Arjan Rigterink in Zwartsluis. Arjan Rigterink is één van de vijf ondernemers die hun krachten bundelden om op bedrijventerrein 'De Grote Kranerweerd' in Zwartsluis kavels te kopen voor hun bedrijf.

De ondernemers Stam (Constructie- en jachtbouw Stam), Tabak en Mulder (Bedrijfsverzamelgebouw), Boxum (Firma Boxum) en Rigterink werkten in de planvorming samen waardoor het mogelijk werd om de kavels aan te kopen. In week 49 gaan de eerste palen de grond in.

Vrijdag 17 november is de dag van de ondernemer. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen, om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

MKB-Nederland is de initiatiefnemer van deze dag. De gemeente Zwartewaterland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland.

Burgemeester Bilder: "Door bij de aankoop samen op te trekken en bij de planvorming samen te werken, hebben deze vijf ondernemers meer bereikt dan wanneer ze afzonderlijk tot aankoop waren overgegaan. Ze hebben samen de schouders eronder gezet. Ik heb Rigterink namens de gemeente Zwartewaterland een boeket overhandigd, en daarmee symbolisch ook de andere ondernemers, als compliment voor hun goede samenwerking."

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 17.11.17 | 13.08 UUR
Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie
AGENDA

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

MEEST GELEZEN

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.8993 s