Zondag 18.02.18 | 01.03 uur

Dorp beleeft tweede editie: vrijdag 1 december 2017

Winkels Zwartsluis openen deuren met 'Ladies Night'

Winkels Zwartsluis openen deuren met Ladies Night

Winkels Zwartsluis openen deuren met Ladies Night© Marjolein Lolkema

Voor het tweede jaar op rij openen Sluziger winkeliers hun deuren voor Ladies Night. Zeker zestientien winkels zijn op vrijdagavond 1 december open voor dames uit de regio Zwartsluis, die natuurlijk gerust ook heren mogen meenemen. De organisatie is dit jaar in handen van Handelsvereniging Zwartsluis.

Marieke Mooiweer, Monique Vester en Leontien Voorsluijs kwamen vorig jaar met het idee dat uitgroeide tot een geslaagde avond.

"Klanten en winkeliers reageerden heel enthousiast”, vertelt Voorsluijs. "Wij willen vooral laten zien wat de winkels in Zwartsluis allemaal te bieden hebben. Samen hebben we een heel mooi aanbod. Dit jaar richten we ons ook nadrukkelijker op de omgeving van Zwartsluis."

Dit jaar heeft Handelsvereniging Zwartsluis de organisatie overgenomen. De opzet is verder hetzelfde gebleven: de ladies halen bij elke deelnemende winkelier een stempel, ook als ze geen aankoop doen. Hoe meer stempels op de kaart, hoe meer kans op een van de leuke prijzen die de winkeliers beschikbaar stellen.

Zwartsluis zal er op vrijdagavond 1 december weer sfeervol bijliggen. Bovendien organiseren de winkeliers speciale acties. De Ladies Night is van 18.00 tot 21.00 uur. Een sfeervol spoor van licht leidt naar de deelnemende winkels.

Dat zijn in ieder geval: Albatros, Banketbakkerij Ekkelenkamp, Catootje, Dio/Readshop Kiers, Galerie Frederik Weijs, De Groentemannen, Maandag’s Rijwielhandel, Millefleurs, Mitra, Next-Step, Notenhuys, Prima, Ruach, SamSam, Sluuspoort en VarenindeWieden.nl.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 23.11.17 | 09.28 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
5° | -2°


LIVE SPORT
SV Urk - Sc Genemuiden 3-0
SV Nieuwleusen - DESZ 0-3
Olympia'28 - Zwolsche Boys 2-3
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.69653 s