Zondag 18.02.18 | 01.03 uur

Proces, beleving en waardering

Krachtenbundeling in de IJsseldelta per 2018

Ledenbijeenkomst bij Stoomgemaal Mastenbroek

Ledenbijeenkomst bij Stoomgemaal Mastenbroek© Thea Paassen

Op woensdagavond 22 november 2017 vond in het bezoekerscentrum van Stoomgemaal d'Olde Mesiene een bijeenkomst plaats van IJsseldelta Marketing en Stichting In de IJsseldelta. De avond werd goed bezocht door zoín 50 ondernemers en ambassadeurs die allen actief zijn in de vrijetijdssector in de IJsseldelta.

Voorafgaand aan de bijeenkomst was er gelegenheid om een kijkje te nemen bij de oude stoommachine, een historisch rijksmonument.

Tijdens de bijeenkomst werden de aanwezigen geÔnformeerd over de marketingplannen voor de IJsseldelta en het nieuwe consumentenpanel van Marketing Oost. Door het stellen van onderzoeksvragen wil de regionale marketingorganisatie meer inzicht krijgen in de verschillende fases van de 'customer journey' zoals het oriŽntatie proces, beleving en waardering.

Synergie voordelen
Harry Bruins, voorzitter van stichting In de IJsseldelta kondigde tijdens de bijeenkomst aan dat de besturen van stichting In de IJsseldelta en de GebiedscoŲperatie IJsseldelta de intentie hebben om met ingang van 1 januari 2018 de activiteiten van de stichting een plek te geven binnen de GebiedscoŲperatie IJsseldelta. "De reden hiervan is dat er in positieve zin overlap is ontstaan in de activiteiten van beide partijen en dat er synergie voordelen te behalen zijn. Om dezelfde reden zal de ook samenwerking tussen IJsseldelta Marketing en de GebiedscoŲperatie IJsseldelta verder worden geÔntensiveerd."

Ondernemers die actief zijn in de vrijetijdseconomie en belangstelling hebben om zich aan te sluiten bij dit ondernemerscollectief, kunnen zich aanmelden via info@gcijsseldelta.nl

Aan het eind van de avond verzorgden een aantal ondernemers nog een pitch over het eigen bedrijf en was er tijd voor informele ontmoetingen en nadere kennismaking. Dit onder het genot van streek(eigen)producten uit de IJsseldelta.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 23.11.17 | 14.15 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
5° | -2°


LIVE SPORT
SV Urk - Sc Genemuiden 3-0
SV Nieuwleusen - DESZ 0-3
Olympia'28 - Zwolsche Boys 2-3
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.59826 s