Zondag 18.02.18 | 01.03 uur

'We zien ruimte voor groei in particuliere en zakelijke verzekeringen'

Nieuwe buitendienstadviseur voor Zwartewaterland AssurantiŽn

Nieuwe buitendienstadviseur voor Zwartewaterland AssurantiŽn

Nieuwe buitendienstadviseur voor Zwartewaterland AssurantiŽn© ZWLA

ADVERTORIAL Wie aan verzekeringen denkt, denkt aan Zwartewaterland AssurantiŽn. Met die ambitie is het personeelsbestand van deze lokale, onafhankelijke tussenpersoon voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen onlangs gewijzigd met een nieuwe buitendienstadviseur. De komende tijd timmert Ben Docter, samen met zijn drie collegaís van de binnendienst, intensief aan de weg om meer naamsbekendheid te genereren.

"Met dit team zien we alle ruimte voor verdere groei op de particuliere ťn zakelijke markt.

Om deze ambitie waar te kunnen maken, werkt Zwartewaterland AssurantiŽn bewust aan een lange termijn relatie met iedere (potentiŽle) klant. "Daarvoor moeten mensen mij eerst leren kennen en dus zal ik de komende tijd letterlijk mijn gezicht laten zien", zegt Ben.

"Zo zal onze meerwaarde zichtbaar worden en dan heb ik het niet alleen over de vele voordelen van alle verzekeringen onder ťťn dak. Ook het soepele samenspel tussen binnen- en buitendienst maakt dat iedere klant op ons kan bouwen."

Persoonlijk contact
Verzekeren is een kwestie van vertrouwen en dat begint in de ogen van Zwartewaterland AssurantiŽn bij optimale bereikbaarheid en goed persoonlijk contact. "Bij ons heeft iedere klant een vast aanspreekpunt", vertelt Ellen van Brussel, die samen met Hermien de Weerd en Jeanine Dufour de binnendienst vormt. "Wij zijn een klein en daarmee hecht team, dat altijd op de hoogte is van elkaars activiteiten, wat het contact met onze klanten ten goede komt. Daarmee onderscheiden wij ons echt van andere tussenpersonen."

Proactief maatwerk
De ervaring leert dat niet alle klanten bediend kunnen worden vanaf het kantoor in Hasselt. "Als mijn collegaís van de binnendienst via de telefoon aanvoelen dat we even persoonlijk langs moeten gaan, word ik op pad gestuurd", vertelt Ben. "Daarnaast ga ik proactief de boer op om onze meerwaarde onder de aandacht te brengen bij onder andere de ondernemer, waar ook altijd een privť persoon achter schuilt." Voor beide biedt Zwartewaterland AssurantiŽn nagenoeg alle verzekeringen op maat. Kijk op www.zwla.nl voor de verschillende mogelijkheden.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 02.12.17 | 07.53 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
5° | -2°


LIVE SPORT
SV Urk - Sc Genemuiden 3-0
SV Nieuwleusen - DESZ 0-3
Olympia'28 - Zwolsche Boys 2-3
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.6125 s