Zondag 18.02.18 | 01.03 uur

Genemuidense amazone de beste in klasse M

Buuznsniedersbokaal voor Janine Flier-Breman

Buuznsniedersbokaal voor Janine Flier-Breman

Buuznsniedersbokaal voor Janine Flier-Breman © Zwartewaterruiters

Afgelopen weekend werd er in het Hippisch Centrum van de Zwartewaterruiters gestreden om de Buuznsniedersbokaal. Janine Flier-Breman was in de klasse M de beste combinatie over beide proeven en won hiermee de wisseltrofee.

Erika Henniphof maakte haar M1 debuut en wist de vierde prijs mee naar huis te nemen. Daphne Visscher behaalde in Vollenhove tweemaal de eerste prijs en Alène van Wendel-Roeland nam de eerste en vijfde prijs mee uit Kampen.

Janine Flier-Breman ging met Harley van start in de klasse M1. De succesvolle combinatie reed twee nette proeven en werd beloond met hoge scores van 206 en 207 punten. Met dit resultaat zette zij de tweede en de eerste prijs op haar naam. Ook waren Flier-Breman en Harley hiermee de beste combinatie van de klasse M en wonnen hiermee de Buuznsniedersbokaal.

In de klasse M2 ging Janine Flier-Breman van start met Hercules. De combinatie reed met een goede proef naar 187 punten en wist hiermee de eerste prijs mee naar huis te nemen.

Erika Henniphof maakte met haar paard Enouk hun M1 debuut. De combinatie reed met een goede proef naar 187 punten en won hiermee de vierde prijs.
Daphne Visscher reisde met Orchid’s Château af naar Vollenhove. De combinatie zit in een winnende flow en liet dit ook in Vollenhove zien. Hier reden Daphne Visscher en Orchid’s Château twee mooie proeven en kregen hier 194,5 en 196 punten voor. Met dit resultaat ging de combinatie twee maal de concurrentie voorbij en schreef twee eerste prijzen op haar naam.

Alène van Wendel-Roeland ging met Ilexia van start tijdens een springwedstrijd in Kampen. De combinatie sprong in het eerste parcours van de klasse B met een mooi en foutloos parcours naar de eerste prijs. Ook in het tweede parcours was de combinatie succesvol en nam met een foutloos en snel parcours de vijfde prijs mee naar huis.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 04.12.17 | 11.37 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 0°
Meer weer...
Morgen:
5° | -2°


LIVE SPORT
SV Urk - Sc Genemuiden 3-0
SV Nieuwleusen - DESZ 0-3
Olympia'28 - Zwolsche Boys 2-3
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.61065 s