Vrijdag 23.03.18 | 11.46 uur

Fractie onder de indruk van het dagelijkse reilen en zeilen

CDA-fractie brengt werkbezoek aan Voedselbank

CDA-fractie brengt werkbezoek aan Voedselbank

CDA-fractie brengt werkbezoek aan Voedselbank© Gerrit Slurink

Woensdag 17 januari 2018 heeft de lokale CDA-fractie van Zwartewaterland, onder aanvoering van CDA-wethouder Dick Visserman een werkbezoek gebracht aan de Voedselbank Zwartewaterland. Onder het genot van een kop koffie werd de partij door de voorzitter van de Voedselbank, de heer Jan Timmerman, bijgepraat over het dagelijkse reilen en zeilen bij Voedselbank Zwartewaterland.

Hij gaf informatie over de instroom van geld en producten en de uitgifte daarvan aan betrokkenen die eens in de twee weken in aanmerking komen voor een voedselpakket. Hij gaf aan dat er zo’n dertig vrijwilligers werkzaam zijn bij de Voedselbank.

Met bestuursleden werd verder nog gesproken over de werkzaamheden bij de voedselbank. Aangegeven werd ook dat de steun voor de voedselbank vanuit de samenleving van Zwartewaterland groot is door hun vrijgevigheid bij de diverse acties.

De CDA-fractie was onder de indruk van de vele vrijwilligers, kerken, ondernemers en organisaties die met hun donaties de voedselbank een warm hart toe dragen. Tot slot kreeg de fractie nog een rondleiding door de ruimte die de voedselbank tot haar beschikking heeft.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 18.01.18 | 10.49 UUR


advertentie

Vandaag:
8° | 1°
Meer weer...
Morgen:
11° | 2°advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.73085 s