Woensdag 21.02.18 | 21.23 uur

Jaarlijkse jamsessie in Genemuiden

SCEG biedt muzikaal talent opnieuw een podium

De jaarlijkse jamsessie vindt plaats op zaterdag 14 april 2018. Bekend en onbekend talent krijgt van SCEG ook dit jaar een podium in d'Overtoom van Genemuiden aangeboden. De lokale muzikanten of groepen zullen in wisselende samenstellingen de solisten ondersteunen. De sessie krijgt daarmee het karakter mee zoals ook 'De vrienden van Amstel live'.

Er is niet alleen ruimte voor gitaarbands en individuele zangers of zangeressen, maar ook blazers(groepen), accordeonspelers, pianisten en/of koren worden uitgenodigd om zich aan te melden.

Aan de muziekstijl worden geen eisen gesteld. Voorwaarde is dat men bereid gezamenlijk op te treden met anderen. "Voor solobijdragen zal geen plaats zijn. En bands die willen deelnemen moeten flexibel zijn. Ze zullen zich de aangedragen muziekstukken eigen moeten maken, ook al behoren die niet tot hun vaste repertoire", aldus de organisatie.

De organisatoren willen benadrukken dat tijdig aanmelden van belang is. Aan de muzikanten die zich aanmelden wordt gevraagd aan te geven welk(e) instrument(en) ze bespelen en aan te geven welke nummers ze willen uitvoeren. Voor vocalisten geldt hetzelfde. Het is heel fijn wanneer iedereen in staat is zelf bladmuziek aan te leveren (liefst digitaal).

Na inschrijving zullen de organisatoren in overleg met de deelnemers een programma samenstellen met verschillende combinaties. Op deze manier wordt voor het publiek en ook voor de muzikanten een gevarieerde muziekavond samengesteld.

Contact, informatie of opgave bij Wout Bekendam, wout.bekendam@innova-wb.nl (06-22739753) of bij Harrie Rietman, harrierietman@gmail.com (06-28545172)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 22.01.18 | 15.39 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | -2°
Meer weer...
Morgen:
4° | -2°advertentie

POLL

  • Gemeenten delen zorgen over aanvliegroute Airport Lelystad
 Terecht, het dossier is incompleet!
 Euh, wat is een vliegtuigbeweging?
 Hoe laag komen vliegtuigen over ons huis?
 'Uitbreiding Airport Lelystad vormt aantasting leefomgeving'

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.6404 s