Maandag 19.03.18 | 18.54 uur

Dressuur- en springwedstrijden in de regio

NK-ticket voor Zwartewaterruiter Jan Beens

Bij Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters stond afgelopen weekend tijdens de Regiokampioenschappen Overijssel voor paarden, het springen op het programma. Jan Beens reed hier voor eigen publiek naar een tweede plaats in de klasse L met Idieta. Beens is daarmee als Zwartewaterruiter afgevaardigd voor de Nederlandse kampioenschappen.

Carolien Altena met Komeet
In Emmeloord kwam Carolien Altena met Komeet aan start tijdens de Regiokampioenschappen Overijssel pony’s dressuur. In een groot deelnemersveld van 18 combinaties werden zij, in de klasse M1 categorie DE, 5e met 190 en 198,5 punten.

Daphne Visscher met Orchid’s Château
Daphne Visscher reed in Elim mee met haar pony Orchid’s Château. Ze reden in de klasse L1 twee goede proeven en kregen daarvoor hoge scores. Met 192 en 200 punten wonnen zij tweemaal de eerste prijs in de gecombineerde klasse B/L1 categorie DE.

Annejet Harms met Buddha tot Buddha
In Hardenberg was amazone Annejet Harms succesvol. In de klasse B categorie D won zij met haar pony Buddha tot Buddha een tweede prijs met 76,5 stijlpunten.

Maud van Rees met Warenzo
In Hierden kwam Maud van Rees aan start met Warenzo in de klasse L1 categorie DE. Zij reden een foutloos parcours waarna ze de barrage mochten rijden. In de barrage waren zij ook foutloos en zetten een snelle tijd neer wat goed was voor een vierde prijs.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 20.02.18 | 09.36 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | -1°
Meer weer...
Morgen:
5° | 2°advertentie

10 JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.80971 s