Maandag 19.03.18 | 18.54 uur

Onemanshow van Hasselter in Bibliotheek Hasselt

Jako de Groot: 'Ik ben wat ik ben!'

'Ik ben wat ik ben' mijn bewogen leven in een notendop door Jako de Groot. Zaterdagavond 3 maart 2018 treedt de Hasselter op met zijn onemanshow in de bibliotheek van Hasselt. Een avond georganiseerd door de Stichting Culturele Activiteiten Bibliotheek Hasselt (SCAB). Met zijn zelfgeschreven voorstelling stond Jako de Groot in september 2017 al tweemaal in een volledig uitverkocht theater.

SCAB: "In deze prachtige show vertelt Jako op een openhartige wijze zijn heftige levensverhaal. Vanaf de eerste fase van zijn leven naar een periode waarin hij als kind te maken kreeg met kindermishandeling. Zijn overlevingsstrategie van kind naar een jonge man."

De levenservaring van Jako tijdens zijn puberteit, van zijn coming out-periode naar zijn bestaan als volwassen homoseksuele man in de grote stad en in een christelijke gemeenschap.

"In 'Ik ben wat ik ben' wordt zijn levensverhaal afgewisseld met prachtige liedjes, begeleid door pianist en twee achtergrondzangeressen. Voor coaching van de zang en voor de regie van de voorstelling heeft hij ondersteuning gehad van Barbara Lok en Jet Pit. De voorstelling is zeer indrukwekkend, pakkend maar ook enorm humoristisch", aldus SCAB.

Vanaf 20.00 uur is het binnenkomen met kop koffie/thee, om 20.30 uur begint de voorstelling, na afloop is er een drankje en hapje.

De toegangsprijs voor deze avond is 7,50 euro (niet-vrieden SCAB) en vrienden van SCAB betalen 5,00 euro (inclusief kop koffie/thee en één drankje) Opgave per e-mail: cfolkersma@ziggo.nl of bij de Bibliotheek Hasselt.

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 20.02.18 | 13.27 UUR
Vandaag:
4° | -1°
Meer weer...
Morgen:
5° | 2°advertentie

10 JAAR

TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
1.1282 s