Zaterdag 17.03.18 | 20.54 uur

Restaurant en kookstudio trekt de aandacht van RTL 4

'Plezier en Passie' bij De Herderin in Hasselt

Restaurant en kookstudio trekt de aandacht van RTL 4

Restaurant en kookstudio trekt de aandacht van RTL 4© DKN | RDV

In het vrijetijdsprogramma Plezier & Passie van RTL 4 worden enthousiaste Nederlanders, die met veel plezier en vol passie hun tijd invullen, één dag gevolgd. 'Ontspannen, genieten en inspiratie' is het credo, waarin de leukste plekken van Nederland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en vooral genieten is. Ook Restaurant en Kookstudio De Herderin trok de aandacht van RTL 4. Donderdag 8 maart 2018 waren de programmamakers te gast aan de Hoogstraat 1 in Hasselt.

Plezier & Passie
Bij Plezier & Passie worden de leukste locaties van het land bezocht, waar het heerlijk toeven is. Enthousiaste Nederlanders worden gevolgd die met veel plezier en vol passie hun tijd invullen.

Reinoud en André
Reinoud Binnendijk en André Koudijs, van Restaurant en Kookstudio De Herderin (Hoogstraat 1) gaven een kijkje in de Kookstudio's aan het vrijetijdsprogramma van RTL 4, 'Plezier & Passie'.

Kookworkshops in Hasselt
"De Herderin beschikt over twee prachtige kookstudio’s, waarin kookworkshops plaatsvinden voor minimaal 10 tot maximaal 55 personen. Het is de bedoeling dat men tijdens de avond (of middag) alles zelf doet, onder het toeziend oog van de kok. "Het is écht een actief avondje uit, waarbij je gezellig bezig bent", aldus André.

Gepassioneerd
André en mede-eigenaar Reinoud zijn beiden enorm gepassioneerd en kunnen enthousiast en aanstekelijk vertellen over hun vak. Hun relatie en culinaire kunst voor de gasten staan ​​centraal tijdens de uitzending op zaterdag 24 maart 2018, om circa 16.30 uur. De herhaling is zondag 25 maart 2018 om circa 12.00 uur te zien, eveneens bij RTL 4. (www.herderin.nl | www.plezierenpassie.nl)

Door: De Zwartewaterkrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 08.03.18 | 17.55 UUR


advertentie

Vandaag:
-1° | -4°
Meer weer...
Morgen:
-1° | -7°


LIVE SPORT
Sc Genemuiden - SV DFS 1-4
Pelikaan-S - DESZ 2-2
Olympia'28 - Vv Oene 3-3

advertentie
TEKSTADVERTENTIES
Gevonden en verloren?!
www.zwartewaterland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Zwartewaterland Onderneemt
www.zwartewaterland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.71772 s